Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UBIO ČOVJEKA'

Navijači otvoreno provociraju Filipa Hrgovića, slažete li se s njima?

Filip Hrgović
Foto: Sauerland Promotions
1/6
27.09.2020.
u 10:16

"Hrgović ima 28 godina, a još uvijek se bori s taksistima", napisao je jedan korisnik

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović sinoć je u danskom Strueru početkom druge runde nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju, te tako ostvario 11. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva, od čega devetu nokautom.

Navijači na društvenim mrežama hvale našeg borca, no ima i onih koji smatraju da je Hrgović boksao s nedostojnim protivnikom. Prenosimo neke od reakcija s Twittera.

"Hrgović je ubio čovjeka", navodi Special CombatSport.

>> Pogledajte galeriju s borbe

Filip Hrgović
1/8

"U jedanaestom profesionalnom nastupu u teškoj kategoriji, najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u danskom Strueru grčkog teškaša Alexandrea Kartoziju nokautom u drugoj rundi. Kao i obično, u ring ušao uz taktove Thompsonove pjesme 'Geni kameni'", navodi jedan korisnik.

"Hrvat Hrgović budući je prvak u teškoj kategoriji. Zapamtite što sam vam rekao", tvrdi jedan slovenski ljubitelj boksa.

Neki korisnici provociraju našeg borca.

"Hrgović ima 28 godina, a još uvijek se bori s taksistima", napisao je jedan korisnik, dok drugi dodaje:

"Hrgović je danas imao razočaravajućeg protivnika, totalni promašaj, ali tako boks funkcionira. Neka se bori s Tonijem Yokom ili Joeom Joyceom, to bi trebalo biti zanimljivo."

"Hrgović sada treba poštenog protivnika", zaključuje treći.

>> Pogledajte slavlje Filipa Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 19

ST
Starotopoljanin
14:18 27.09.2020.

super si hrga ,malo treniga sa sparing partnerima i uvjezbavanje za ozbiljnog protivnika.ceh se uplasio i odustao,a ovi anti hrvati sto te kritiziraju nisu ti dorasli da ciste tvoje tenisice.geni kameni samo naprijed i obaraj.

Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
11:23 27.09.2020.

pa svaki boksač na početku karijere se bori s lošijim borcima, bitno je da pobjeđuje i takve borce. ja ne vidim ovdje problem, pa neće ti odmah dati borbu za titulu. prvo moraš napucat sve ove lošije, i izborit se za priliku za naslov, neki kao da su tek jučer počeli pratit boks, pa daju glupe komentare u stilu što se boriš protiv njih ? pa bori se zato jer nema priliku još za kvalitetnije borbe, ima 28 godina, jedan je od najmlađih boksača, i njegovo vrijeme tek dolazi. tako da mi nisu jasni komentari ovdje, do 30 godine će sigurno odradit neke dobre borbe, idućih par godina će sigurno imat bolje borce i teže borbe, i ako njih dobije dobit će priliku i za naslov protiv dokazanih boraca. dal će to bit Joshua Fury Wilder Yoka Yoce sasvim nebitno, bitno je da pobjeđuje koga god stave pred njega, nije da on sam bira sebi protivnike, već mu ovi namještaju takve borbe jer još uvijek smatraju da nije dovoljno iskusan i atraktivan za borbu za naslov, vrlo jednostavno, i to je prošao i Tyson i Ali i Lewis i Mavrović i svi najbolji boksači teške prije njega, pa što bi u njegovom slučaju bilo drugačije ? kao da se Tyson ili Ali, odmah borio s najboljim borcima, ili Fury pa imaju ljudi statistiku od 40 i više pobjeda, od toga je barem 20 protiv protivnika koji im nisu dorasli niti malo. dakle ne vidim gdje je problem, osim u ljudima koji moraju pljuvat nekoga pod svaku cijenu.

Avatar Behemot
Behemot
12:49 27.09.2020.

S obzirom da je Čeh otkazao zbog ozljede, hrabri Grk je uskočio bez pripreme i očekivano je završilo. Na Hrgi se vidi da nije "uboksan", tj. u natjecateljskoj formi i dobro će mu doći ovaj i meč za mjesec dana sa slabijim protivnicima za trening, a prije ozbiljnog meča koji se očekuje za 2 mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije