Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UBIO ČOVJEKA'
Povratak na članak

Navijači otvoreno provociraju Filipa Hrgovića, slažete li se s njima?

"Hrgović ima 28 godina, a još uvijek se bori s taksistima", napisao je jedan korisnik

Komentari 19

ST
Starotopoljanin
14:18 27.09.2020.

super si hrga ,malo treniga sa sparing partnerima i uvjezbavanje za ozbiljnog protivnika.ceh se uplasio i odustao,a ovi anti hrvati sto te kritiziraju nisu ti dorasli da ciste tvoje tenisice.geni kameni samo naprijed i obaraj.

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
11:23 27.09.2020.

pa svaki boksač na početku karijere se bori s lošijim borcima, bitno je da pobjeđuje i takve borce. ja ne vidim ovdje problem, pa neće ti odmah dati borbu za titulu. prvo moraš napucat sve ove lošije, i izborit se za priliku za naslov, neki kao da su tek jučer počeli pratit boks, pa daju glupe komentare u stilu što se boriš protiv njih ? pa bori se zato jer nema priliku još za kvalitetnije borbe, ima 28 godina, jedan je od najmlađih boksača, i njegovo vrijeme tek dolazi. tako da mi nisu jasni komentari ovdje, do 30 godine će sigurno odradit neke dobre borbe, idućih par godina će sigurno imat bolje borce i teže borbe, i ako njih dobije dobit će priliku i za naslov protiv dokazanih boraca. dal će to bit Joshua Fury Wilder Yoka Yoce sasvim nebitno, bitno je da pobjeđuje koga god stave pred njega, nije da on sam bira sebi protivnike, već mu ovi namještaju takve borbe jer još uvijek smatraju da nije dovoljno iskusan i atraktivan za borbu za naslov, vrlo jednostavno, i to je prošao i Tyson i Ali i Lewis i Mavrović i svi najbolji boksači teške prije njega, pa što bi u njegovom slučaju bilo drugačije ? kao da se Tyson ili Ali, odmah borio s najboljim borcima, ili Fury pa imaju ljudi statistiku od 40 i više pobjeda, od toga je barem 20 protiv protivnika koji im nisu dorasli niti malo. dakle ne vidim gdje je problem, osim u ljudima koji moraju pljuvat nekoga pod svaku cijenu.

VL
SC
schwertransport
11:13 27.09.2020.

Neznam tko je komentirao mec, ali je strasno kada kaze Filip je dobio 3kg misica😆 a vidi se na njemu da se bas udebljao

VL
Avatar Behemot
Behemot
12:49 27.09.2020.

S obzirom da je Čeh otkazao zbog ozljede, hrabri Grk je uskočio bez pripreme i očekivano je završilo. Na Hrgi se vidi da nije "uboksan", tj. u natjecateljskoj formi i dobro će mu doći ovaj i meč za mjesec dana sa slabijim protivnicima za trening, a prije ozbiljnog meča koji se očekuje za 2 mjeseca.

VL
PL
plenkikok
11:27 27.09.2020.

Takvi komentari su se mogli čuti i prije meča. Ishod je također bio očekivan. Ovakvi mečevi ničemu ne služe. Niti njemu, jer godine ne čekaju, niti protivniku koji mu nije dorastao, a još manje sponzorima i medijima.

VL
TA
Tackrla
11:19 27.09.2020.

Korak po korak. Ima puno debila koji ne znaju kako se gradi karijera. Prvo Filip si ne bira protivnike sam. Drugo, da bi se neko veliko ime pristalo boriti s njim, mora imati barem dobar skor, a to se radi upravo ovako. Trece doci ce i veca imena na red a onda ce svi ti mali iskompleksirani jadnici opet nesto prigovarati. Zasto? Zato sto jadni nemaju svog uspjeha pa uzivaju u omalovazavanju onih koji nesto stvaraju

VL
DI
Diesel
11:08 27.09.2020.

Lik si puca statistiku?

VL
DM
drazen.muhvic
15:32 27.09.2020.

Bolje i da se bavi time čime se bavi nego da dila drogu (ako ne uspije u boksu, brat mu čuva radno mjesto)...

VL
DA
damyr26
13:43 27.09.2020.

Slijedeći protivnik čuvar plaže u zimskom periodu

VL
DA
damyr26
13:20 27.09.2020.

Do kada laganje pa ti strašni protivnici ne bi mene pobijedili a ne mogu pretrčati 100 m, posebno mi je smiješna bahata izjava nakon borbe gdje isprdava protivnika i govori da je smekšao, boks-sapunica meč smješno

VL
Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
11:23 27.09.2020.

Prevara, jadni, prvi jači protuvnik i "debelog" nema

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:42 27.09.2020.

Kako ga više nije sramota boksati s babama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.