Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE VEZNJAKA

Navijači Hajduka zadovoljni su Lekom, a posebno još zagovaraju dolazak jednog igrača

Nikola Moro
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
31.12.2022.
u 18:21

Želja im je da dođe i Nikola Moro, koji trenutno nosi dres Bologne na posudbi iz moskovskog Dinama. Nadaju se da će im doći prije kraja prijelaznog roka.

Ivan Leko (44) od danas je trener splitskog Hajduka. Klub je vijest na Silvestrovo objavio na svojim službenim stranicama i potvrdio ime nasljednika dosadašnjeg stratega prve momčadi Mislava Karoglana. Čovjek koji je posljednji angažman imao u kineskom Shangai Portu vratio se tako na Poljud, na kojem je počeo igračku karijeru.

>> Dalić otvoreno o Fifi i sucima: Nije bilo penala, uzeli su nagradu Gvardiolu, ali neće uspjeti

- Prvi službeni dvoboj nekadašnjeg legendarnog i trofejnog kapetana Bijelih, očekuje u prvenstvenom ogledu sa Šibenikom koji se igra 22. siječnja na Poljudu. Leko se u matični klub vraća nakon više od 17 godina i osvojenog naslova prvaka kao igrač s Bijelima u sezoni 2004/2005. - napisao je Hajduk na svom webu.

Navijači Hajduka iskazali su zadovoljstvo dolaskom Leke na Facebooku kluba. Komentarima su pozdravili dolazak trenera.

- Dobrodošao, puno sriće na klupi najvećeg kluba na svitu! Samo jednu želju imamo!

- Konačno moje dvije najdraže desetke opet zajedno u Hajduku na terenu i na klupi.

- Hajdukovac, trofejni trener, u top 3 hrvatska klupska trenera. Bravo.

- Ajdeeeee sada kao nekada - pišu ljudi u komentarima.

Ali najviše lajkova skupio je komentar kojim se traži dolazak jednog igrača.

- Sljedeći potez - Nikola Moro - jasan je navijač koji ga želi vidjeti u dresu svog kluba. 

Moro je trenutno igrač moskovskog Dinama na posudbi u Bologni. Karijeru je započeo u zagrebačkom Dinamu, koji ga je u kolovozu 2020. za osam i pol milijuna eura prodao u Rusiju.

Rođen je u Solinu i ondje je igrao pet godina, ali nije završio u Hajduku. U ožujku je debitirao za hrvatsku reprezentaciju, kada su vatreni s 2:1 porazili Bugarsku. Prethodno je za U-21 selekciju skupio čak 24 nastupa i zabio šest golova. 

Ključne riječi

Komentara 8

DE
derin
02:05 01.01.2023.

Bravo za Leku i puna sloboda u radu mu. Moro je dobar, ali imamo mi mladog Pukstasa, koji se ozbiljno nameće, pa Prpić, Sentić, pa na kraju dogodine i Vušković i drugi. I nemojmo se više zavaravati, bez ozbiljnog kapitala teško ćemo do titula i iskoraka u Europi. Treba dovesti Lukšiće u Hajduk. Njima bi podizanje Hajduka na višu razinu bila blaža stvar.

Avatar Madafakr
Madafakr
19:42 31.12.2022.

Njima ne pomaže Ronaldo, Messi, Pepe, Klopp, Mourinho, Simeone, Conte i Leko svi zajedno. To je grad slučaj, a kako piše u naslovu navijači su ti koji moraju biti zadovoljni i njih se kao pita..

FE
Ferdinand
22:12 01.01.2023.

Prodajete perspektivne igrače za sitniš i skupljate otpatke po evropi,dobra politika nema što!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije