Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI

Navijači Hajduka nezadovoljni: Mene je sram, ovo je sudački poguranac

Split: Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zaprešić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
05.06.2020.
u 22:53

"Ovo je sramota, borimo se protiv sudačke organizacije, a nama trebaju oni da možemo pobijediti jedan Inter Zaprešić."

Hajduk je u nastavku HNL-a na praznom Poljudu svladao Inter s 2:1. Splićani su golove postigli preko Caktaša koji je dva puta izvodio jedanaesterac i prvi put promašio te Dimitrova u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Navijači Hajduka nisu zadovoljni načinom na koji je njihova momčad stigla po pobjede, a svoje su nezadovoljstvo iskazali na službenoj Facebook stranici splitskog kluba.

Prenosimo neke od komentara.

"Ne volim kad sudac izbije u prvi plan na utakmici, a upravo to se dogodilo u ovoj utakmici. Žalosno je da dobijemo utakmicu uz sudački poguranac, ja navijam za Hajduk, ali kažem što je."

"Ovo je sramota, borimo se protiv sudačke organizacije, a nama trebaju oni da možemo pobijediti jedan Inter Zaprešić."

"Radovao sam se kao malo dijete utakmici ... i onda mi sudac mora dan pokvariti ne mogu se veseliti ovakvoj pobjedi i mene je „SRAM“ da protiv zadnjeg nas sudac gura i Tudor slavi kao da smo prvaci... Žalosno."

"Žao mi Intera, nisu zaslužili da izgube."

"E moj Tudore zahvali sucu. Tvoja igra nema nikakvog smisla."

Javio se i jedan navijač Dinama te poručio:

"Ja sam Dinamovac pa samo da pitam je li se stidite ovakve pobjede?"


 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
23:14 05.06.2020.

Iskreno ,sve je čisto,osim odluke da nije faul na igraču Intera prije drugog gola Hajduka! I naravno da nebi ponavljao jedanesterac za Inter,ali ...........

Avatar mlijeko
mlijeko
23:00 05.06.2020.

I ovog suca i VAR suca na hlađenje do kraja sezone. Jer ovo stvarno nema više smisla. LAKRDIJA

Avatar GeniKameni
GeniKameni
01:50 06.06.2020.

Ama hajde, dobro je... barem nece biti kmecanja! Kakve veze ima to sto je jedanaesterac trebalo izvoditi sve dok Hajduk ne pogodi, ili to sto je pobjedonosni gol postignut u 178 minuti utakmice, vazno je to sto je niz od "tri mjeseca nepobjedivosti" nastavljen... Zivio slavni virus, zivio HNS i Suker, zivio Zdravko Mamic i njegova sudacka organizacija...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije