Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISUĆE UVRIJEDA

Navijači Hajduka mladiću koji je s Poljuda otišao u Dinamo: "Smeće jedno malo"

Hajdučke vijesti
01.07.2022.
u 15:47

U samo tri sata od Brkljačinog potpisa za Dinamo na društvenim mrežama se, barem koliko smo uspjeli prokopati, pojavilo oko osam tisuća negativnih poruka i komentara na njegov transfer, a pozitivni, nažalost, nisu došli niti do jedne tisuće

Jedna od vijesti dana u hrvatskom nogometu službena je potvrda prijelaska jednog od 60 najtalentiranijih nogometaša svijeta Marka Brkljače (17) iz Hajduka direktno u redove Dinama. 

I dok Dinamovci slave vrhunsku akviziciju sjajnog talenta, reakcije iz Splita su posve drukčije. U samo tri sata od Brkljačinog potpisa za Dinamo na društvenim mrežama se, barem koliko smo uspjeli prokopati, pojavilo oko osam tisuća negativnih poruka i komentara na njegov transfer. 

"Sićate se onog mog posta o malome, o ćaći, o p***arijama tipa, nemojte, dite je i slično... Zaboravite na taj tekst, onoga dana kad si potpisa ugovor s vragom za mene si dno dna, ljudski šljam, bez obzira na oca, menadžera i sve ostale čimbenike. Smeće jedno malo!", stoji na popularnoj Facebook stranici Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja.

"Smeće jedno, sram te bilo", reakcija je na stranici Otac ulica, majka Torcida.

"Ovo kad ljubi grb je tako odvratno da mi se povraća. Sve najbolje i da što prije dode na Poljud protiv Hajduka bit ce toplo dočekan", jedan je od komentara ispod objave Hajdučkih vijesti gdje uglavnom prevladava zamjeranje Brkljači i njegovom ocu.

"Pljunuli i on i ćaća sami sebi u lice, novci su prolazni, a sramota je vječna"

Negativni komentari i reakcije prevladavaju, iako ima i onih normalnih i razumnih.

"Bože sačuvaj, kakve reakcije zato što je priša u Dinama! Neka ide gdje hoće, što ga sad treba vrijeđat zbog toga. Njegov izbor", jedna je od razumnijih reakcija ovog transfera.

Komentara 44

DM
drazen.muhvic
15:51 01.07.2022.

Jesu li smeće svi oni Splićani i Splićanke koji su otišli u Zagreb na školovanje i na rad? Jesu li i oni izdali svoj grad? Pa koji je ljudima k? Zbog toliko nebitne stvari kao što je nogomet toliko negative izbacivati iz sebe? Pa nije Hajduk sve u životu!!! Onima kojima je doista treba stručna pomoć...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:08 01.07.2022.

Ak sam dobro razumio, komentare su pisali na portalu “Otac ulica, majka Torcida”. To su oni na ulici odgojeni, fini i pristojni navijači, koje policija uvijek nedužne ispešta?

Avatar Nlnja
Nlnja
16:18 01.07.2022.

Što prije se Splićani pomire s činjenicom da je Hajduk mali klub, bit će im lakše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije