Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI KADROVI

Navijači Bešiktaša moćnim potezom prekinuli utakmicu, prizori su dirnuli i obišli svijet

Besiktas Fans Throw Toys Onto The Field For Quake Survivor Children
Foto: Tolga Adanali
1/6
26.02.2023.
u 23:48

Nevjerojatne scene dolaze s utakmice turskog prvenstva.

Na utakmici Bešiktaša i Antalije u prvenstvu Turske navijači nisu vidjeli golove, ostalo je 0:0, a glavna priča dogodila se na tribini. Navijači Bešiktaša izazvali su prekid susreta, ali ne pirotehnikom već su travnjak zasuli tisućama plišanih igračaka, namijenjenih djeci koja su nakon nedavnog razornog potresa ostala bez doma. Snimka dirljive geste turskih navijača obilazi svijet. Prvenstvo u Turskoj nastavljeno je unatoč nezapamćenoj tragediji i velikom broju žrtava. Dok su bacanjem igračaka u teren pokazali svojim sunarodnjacima da stoje uz njih, navijači Bešiktaša gromoglasnim skandiranjem tražili su ostavku Erdoganove vlade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije