Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca objavila

Pogledajte što su navijači Barce u Berlinu napravili reporteru RTL-a Marku Vargeku!

Marko Vargek
Foto: Screenshot
06.06.2015.
u 15:38

Sve se događalo ispred Brandenburških vrata, a novinar je sve istrpio sa smiješkom na licu.

U Berlinu se večeras igra finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa, a susret počinje u 20.45. Ivan Rakitić sa svojim će suigračima protiv još jednog velikana svjetskog nogometa pokušati osvojiti svoj prvi naslov u ovom najelitnijem nogometnom natjecanju.

U tome će mu pomagati i navijači Barce, nekolicina njih stiže i iz Hrvatske, a u Berlinu je već prava 'ludnica'. Navijači oba kluba već su jučer počeli pristizati u glavni grad Njemačke, a kako javljaju lokalni mediji, atmosfera je sjajna i sve prolazi u zanimljivom ozračju.

A na Instagramu Barcelone naišli smo na jednu zanimljivost. Naime, odlično raspoloženi navijači 'blaugrane' na rukama su nosili reportera RTL-a Marka Vargeka, koji je u Berlin došao raditi finale, i bacali ga u zrak. Sve se događalo ispred Brandenburških vrata, a novinar je sve istrpio sa smiješkom na licu.

>>Maestro Pirlo: Inter ga je pustio Milanu za 18,5 mil. eura i jednog Hrvata

>>Evo što je UFC-ov borac poručio Rakitiću uoči finala Lige prvaka!

>>Veznjak Liverpoola oduševljen Rakitićem: 'Svaka čast trojcu MSN, ali...'

>>

 

Brandenburg Gate #UCLFinal #JuveFCB #FCBfans #DR3AM @fcbarcelona Força Barça!

A video posted by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Komentara 1

D1
d12345
16:19 06.06.2015.

RTL-smeće od programa,prljavo i pristrano novinarstvo,utočište liberalnog-fašizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije