Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ZA LIVERPOOL

Nastavlja se liga, ali izgledat će kao - Svjetsko prvenstvo?

Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.03.2020.
u 11:01

O sličnom modelu završetka sezone razmišljaju i organizatori njemačke Bundeslige te španjolske La lige kao i košarkaške NBA lige

Sve više nogometni klubovi razmišljaju o tome kako završiti sezone u svojim domaćim prvenstvima koje su stopirane zbog pandemije koronavirusa. Prema posljednjih informacijama sam finiš Premiershipa bi trebao sličiti na Svjetsko nogometno prvenstvo s obzirom to da su u opticaju ideje da bi klubovi boravili u izoliranim kampovima koji bi bili smješteni na području centralne Engleske i Londona.

Kako sada stvari stoji susreti će biti igrani bez publike na tribinama, a ni klubovima ta ideja nije mrska jer je ogroman interes i pritisak vlasnika TV prava da se sezona završi.

Zato je plan Premierlige da se preostala 92 susreta odigraju u lipnju i srpnju te da svi susreti budu u direktnom prijenosu. Navodno je tu ideju podržala i britanska vlada.

Momčadi bi tako boravile u odvojenim hotelima daleko od obitelji i daleko od mogućnosti da potencijalno šire virus Covid-19.

O sličnom modelu završetka sezone razmišljaju i organizatori njemačke Bundeslige te španjolske La lige kao i košarkaške NBA lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije