Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio u intervjuu

Otvoreno je progovorio o svojoj seksualnosti i sočnom poljupcu s Rakitićem

Poljubac Daniela Carriça i Ivana Rakitića
Foto: Screenshot
1/4
29.03.2020.
u 17:40

Carrico je baš poput našeg Rakitića suprug i otac

Godine su prošle, ali taj je trenutak u povijesti nogometa ostao nezaboravan. Te svibanjske večeri 2014. godine su u finalu Europske lige u Torinu snage odmjerili Sevilla i Benfica, a titula je naposljetku pripala španjolskoj momčadi nakon što je s 4:2 bila uspješnija pri izvođenju udaraca s bijele točke (utakmica je nakon produžetaka zaključena rezultatom 0:0, op.a.)

Nedugo nakon što je Kevin Gameiro pogodio za konačan rezultat, započelo je veliko slavlje andaluškog kluba, a u tom je veselju pao i jedan sočan poljubac koji su razmijenili naš Ivan Rakitić, te večeri kapetan Seville, i Portugalac Daniel Carrico.

POLJUBAC MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Prizor su zabilježile i kamere, Rakitić je svojedobno pojasnio da je to tako ispalo slučajno i da im je namjera bila poljubiti se u obraz, a sada je o njemu progovorio i Carrico ispred novinara portugalskog lista Tribuna Expresso.

- Poljubac? Mislim da Rakitić i ja nismo imali pojma da se uopće dogodio. Da vam iskreno kažem, čak se i ne sjećam trenutka. Bila je to eksplozija emocija nakon izuzetno iscrpljujuće utakmice - odvratio je Carrico, inače suprug i otac baš poput Rakitića, koji je tome dodao tumačenje da su scenu namjerno predimenzionirali njegovi Portugalci jer su bili ogorčeni zbog poraza.

- Nemam dilema oko svoje seksualnosti i nikad tom poljupcu nisam prirodavao neku važnost - dodao je svemu Carrico, koji je nakon sedam sezona provedenih u Sevilli prije mjesec dana potpisao za kineski Wuhan Zall.

Pojasnio je da mu je bila namjera ostati u stadionu Sanchez Pizjuan, ali da mu klub nije uslišio želju i ponudio dvogodišnji ugovor.

Daniel Carrico i Ivan Rakitić u trenucima velikoga slavlja

Foto: Press Association/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar NiceGuy
NiceGuy
09:58 30.03.2020.

...ove novine treba zatvorit što prije .. ovo je zlo,VL peta kolona radite za strance 100% svaki dan VL: PROTIV HRVATSKE

Avatar ZLO
ZLO
23:31 29.03.2020.

Lipi moj ... Čini mi se da si ti obuka široke gaće ... Pa nemos to cenzurirati koga oćeš i kada oćeš ... Ipak ti ovo nije cacino

Avatar ZLO
ZLO
23:26 29.03.2020.

Stvarno ću zvati redakciju sutra ... Volio bi da ti daju nogu vritnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije