Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆE JE DOMAĆE

Nasmijat ćete se kad vidite što je rukometašica donijela na okupljanje Hrvatske, suigračice oduševljene

Rukometašice
Srecko Niketic/PIXSELL
05.10.2021.
u 11:46

Djevojke su stigle dobro raspoložene, a dodatno su se obradovale kada je vratarka Tea Pijević donijela vreću domaćih mandarina iz Ploča.

Rukometašice Hrvatske okupile su se u Zagrebu gdje su obavile testiranje i potom krenule u Rijeku gdje će se pripremati za kvalifikacijske susrete u skupini za odlazak na Europsko prvenstvo 2022. godine. “Kraljice šoka” prvo će u četvrtak 7. listopada u Rijeci igrati protiv Ukrajine, a potom 10. listopada u Zlinu protiv Češke. U našoj skupini još su Francuskinje, a samo će prva dva sastava na Europsko prvenstvo.

– Skupina je izuzetno teška. Kod kuće obavezno moramo dobiti Ukrajinu i Češku, a probat ćemo i Francusku. Kada bismo u gostima ostvarili barem jednu pobjedu, vjerujem da bi to bilo dovoljno za plasman. Na dan kada mi igramo s Ukrajinkama Čehinje na svom parketu dočekuju Francusku koja je za tu akciju prijavila dosta oslabljen sastav, bez svojih zvijezda koje igraju u inozemstvu. Osvoji li Češke bodove, to će je odmah staviti u prednost jer ne vjerujem da će Francuska ove kvalifikacije igrati bez svojih zvijezda – istaknuo je Nenad Šoštarić, izbornik Hrvatske.

Djevojke su stigle dobro raspoložene, a dodatno su se obradovale kada je vratarka Tea Pijević donijela vreću domaćih mandarina iz Ploča.

Na popisu izbornika nalazi se 19 igračica. Okupljanje je zbog ozljede već ranije morala otkazati Tena Japundža pa je s pričuvne liste pozvana Josipa Paula Jerčinović. Veliki hrvatski derbi u Koprivnici uzeo je svoj danak pa je zbog posjekotine na čelu upitan nastup Stele Posavec, koji bi morala mirovati osam dana.

Osim seniorske, jučer su se u Zagrebu okupile juniorska i kadetska reprezentacija. 

>> Pogledajte i konferenciju za medije Ivana Bebeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije