Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEXE

Našičani sada moraju tražiti prolaz u Njemačkoj

Hrvoje Horvat Nexe
Foto: Davor Javorović/Pixsell
25.03.2019.
u 12:28

Poraz kod kuće od Tatabánye gurnuo je Našičane premda drugom mjestu i plasman među osam najboljih sada je jako upitan.

Za rukometaše Nexea sezona u Kup EHF-a sjajno je počela, s tri pobjede u skupini bili su prvi i sigurni u plasman u četvrtfinale. No, sve se pokvarilo porazom u Bitolju od Rabotnika, a poraz kod kuće od Tatabánye gurnuo je Našičane premda drugom mjestu i plasman među osam najboljih sada je jako upitan.

– Tatabánya se pokazala kao bolja ekipa. Odigrali su jednu pravu i zrelu utakmicu s čvrstom obranom i mi nismo imali za to pravih rješenja. Istina, možda smo malo podlegli i ovakvoj atmosferi i veličini utakmice. U svakom slučaju, iz ovoga svega treba izvući pouke za sljedeće utakmice koje nam dolaze. Ove sezone ćemo ih imati još pregršt i ako nešto naučimo iz svega ovoga, onda nije sve tako crno. Nije nas išao šut, što je Tatabánya znalački iskoristila, odvojila se na samom početku utakmice te držala prednost. Zbog toga im je bilo puno lakše igrati u nastavku, a tu su se nadovezale i dvije povrede te je sve skupa bilo izvan naših mogućnosti da se ovakav protivnik svlada – istaknuo je Hrvoje Horvat, trener Nexea.

Nexeu za prolaz u četvrtfinale treba najmanje bod u zadnjem kolu protiv Hannovera u gostima.

– Tu utakmicu igramo već u srijedu. Ritam nam ne ide na ruku jer imam smanjen kadar igrača. Opet, igra se dok postoji i najmanja šansa za prolaz – istaknuo je Horvat.

Marko Buvinić bio je najbolji strijelac Našičana protiv Tatabánye.

– U utakmicu smo ušli vrlo nervozno i to se dobro vidjelo na početku. Za razliku od nas Tatabánya je u utakmicu ušla nekako poletnije, agresivnije i odlučnije, što je rezultiralo ranim odvajanjem. Uz to nam je sigurno nedostajalo i malo sreće, iako sreća prati hrabre – zaključio je Buvinić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije