Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Naši treneri su se družili u “Jugi”, a mi nastavljamo tradiciju

06.09.2016.,Zagreb - Mladost na Savi, Zagreb - IAAF World Challenge Zagreb, 66. memorijal Borisa Hanzekovica. Otvorenje Memorijala. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
08.09.2016.
u 09:49

– Tko od atletičarki ne bi htio imati takve uspjehe kao Sandra? Želim biti tako dobra kao ona

Ivana Španović, srpska atletičarka, jako je dobra prijateljica sa Sandrom Perković i Sarom Kolak, koje su na Igrama u Riju osvojile zlatne medalje.

– Ne znam zašto ne bismo bile dobre prijateljice. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja, nema baš nikakve veze. Uostalom, naši su se treneri isto tako lijepo družili u bivšoj Jugoslaviji i ne vidim zašto bi bio problem to što smo mi druženje nastavile. Jako sam dobra prijateljica i s Blankom Vlašić. Gledajte, svi se mi družimo na velikim atletskim natjecanjima, na mitinzima Dijamante lige, gdje ima čak više prostora i vremena pa se popije i pokoja kava – rekla je Ivana Španović, kojoj je Sandra Perković jedan od sportskih uzora.

– Tko od atletičarki ne bi htio imati takve uspjehe kao Sandra? Želim biti tako dobra kao ona. A da bih bila tako dobra, moram za početak osvojiti svjetski i olimpijski naslov. Prošle godine u Pekingu bila sam blizu svjetskog, a ove godine u Riju olimpijskog naslova. Nisam imala sreće – istaknula je najbolja srpska atletičarka.

U Riju je bila jedna od najvećih navijačica Sandre i Sare.

– Znam da su i one navijale za mene – kazala je skakačica u dalj Ivana Španović. 

Komentara 10

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:07 08.09.2016.

nista novo pa sandra je na olimpijadi izjavila da joj je zal raspada juge jer bi imali vise medalja od rusa i amera al eto demokracija je nek bira tko hoce nju i njezinu stranku ona vec je u saboru eto birajte 365 ha ha ha a valjda mi nebu komentar zabranjen pa sandra je saborska zastupnica zanima me misljenje miodraga deme o njenoj izjavi

DU
Deleted user
14:03 08.09.2016.

Mlade, uspjesne i marljive zene koje nisu opterecene prosloscu. Bravo cure!

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
12:42 08.09.2016.

Ocito da ih nije vaspitao Zeljko Kerum u duhu hrvatske i krscanske tradicije. Kako su pocele mozda dovedu i zeta iz Srbije u kucu. Ili se presele ovde? Ko zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije