Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadivile

Naše su tenisačice najmlađe, najljepše 
i najbolje odjevene

tenisačice
Foto: youtube screenshot
1/4
07.02.2013.
u 21:12

Uobičajeno je da se na večerama Fed kupa od debitantica traži da nešto izvedu. Ana se na Donnin nagovor odlučila za ples...

Ples hrvatskih tenisačica na službenoj večeri Fed kupa u izraelskom gradu Eilatu obišao je svijet. Rasplesane Ana Konjuh i Donna Vekić, kojima se pridružila i izbornica Iva Majoli, pobrale su pozitivne reakcije, a neki su njihovim nastupom bili jednostavno oduševljeni. To se vidjelo i po gromoglasnom pljesku na kraju njihove točke. Izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić objasnila nam je što je potaknulo naše igračice da izađu na binu i zaplešu na Severinina "Brada Pitta":

– Zapravo je to na ovakvim večerama Fed kupa uobičajeno, od debitantica se traži da nešto izvedu, da nešto kažu, otpjevaju ili zaplešu. U našoj je reprezentaciji to bila Ana Konjuh i ona se, malo i na Donnin nagovor, odlučila za ples. A tu je Severininu pjesmu imala na svom mobitelu pa je prebačena na glazbenu liniju u dvorani. Cure su se, naravno, i pripremale za to, ali ispalo je predivno. Pokazali smo da imamo najmlađu, najljepšu i najbolje odjevenu reprezentaciju (radilo se o službenoj, ali i vrlo ženstvenoj odjeći HTS-a, nap. a.), a nešto poslije cure su pokazale da znaju i igrati – oduševljeno je kazala direktorica.

Ples Hrvatica podigao je atmosferu, učinio je opuštenijom pa je nakon toga i ostalim debitanticama bilo lakše izvesti svoj program. Mnoge od njih samo su se obratile nazočnima (što je učinila i Ana prije plesa), no Austrijanka je zaplesala na Falcova Amadeusa, a Turkinja je također oduševila trbušnim plesom.

– Sve je to u funkciji jačanja zajedništva. Cure su dobro raspoložene, neću raditi pritisak na njih, ali mogle bismo u Eilatu napraviti dobar rezultat – napomenula je Iva Majoli.

Naše su tenisačice apsolutno dominirale protiv Gruzije. Prvo je Konjuh bez izgubljenog seta pobijedila Kvacabaju, zatim je Donna Vekić izgubila gem protiv Čaknašvilijeve, da bi u paru Mrdeža i Jurak lako svladale gruzijski par. Ukupno Hrvatska 36-6. U gemovima.

Hrvatska - Gruzija 3:0
Konjuh - Kvacabaja 6:0, 6:0
Vekić - Čaknašvili 6:0, 6:1
Mrdeža/Jurak - Šapatava/Gorgodze 6:3, 6:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije