Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOMOTO UTRKA

Naš legendarni rally vozač zbog ove atrakcije opet za volanom

Niko Pulić
17.02.2018.
u 21:53

Niko Pulić vratio se nakon punih osam godina upravo na ovaj sportski događaj koji je poseban upravo zbog činjenice da se nakon 22 godine rally vozi na makadamu

Limski kanal postao je domaćinom Rally atrakcije Two castles - Due castel gdje će ljubitelji ove automobilističke discipline u dva dana 17. i 18. veljače moći gledati 28 posada u osam brzinskih ispita. 

Legendarni rally vozač Niko Pulić vratio se nakon punih osam godina upravo na ovaj sportski događaj koji je poseban upravo zbog činjenice da se nakon 22 godine rally vozi na makadamu. Odnosno, rally se vraća svojim korijenima. 

Domaći tim predstavljaju vozač Niko Pulić i suvozač Karlo Kovačić

- Do ove suradnje je došlo preko farmaceutske tvrtke u Hrvatskoj koja je prisutna u usjevima industrijske konoplje za proizvodnju fitoterapijskih farmaceutskih proizvoda - objasnio je Niko Pulić. 

U subotu je bio shakedown odnosno prilagođavanje automobila za utrku, dok se u nedjelju održava glavna utrka u osam brzinskih ispita. 

Cilj se očekuje u Limskom kanalu oko 16 sati. U utrci će sudjelovati 28 posada iz Italije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. 

- Ovo je neočekivani broj sudionika s obzirom da je pozivna utrka i da se ove godine neće bodovati za prvenstvo Hrvatske - rekao je Pulić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije