Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se nametnuo

Napušta Portugal: Pranjić odlazi na posudbu u Celtu iz Viga

'15.08.20125., Split - Nogomet, Hrvatska - Svicarska. Prijateljska utakmica povodom jubilarne proslave 100 godina HNS-a. Danijel Pranjic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/Pixsell
19.01.2013.
u 13:14

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u španjolskom prvoligašu igrat će do ljeta, a Celta će imati pravo i otkupiti njegov ugovor.

Dočekan je u lisabonskom Sportingu uz veliku pompu, ali sitne ozljede i nestandardnost u prvih 11, gurnule su Danijela Pranjića u drugi plan. Tako je portugalski prvoligaš odlučio našega nogometaša do kraja sezone posuditi u Celtu iz Viga. Preostale su, javljaju portugalski mediji, samo sitnice u dogovoru dva kluba, a posudba će službeno trajati šest mjeseci. Nakon toga član španjolske Primere imat će pravo otkupiti Pranjićev ugovor.

List Record tvrdi kako je jedan od razloga Pranjićeva odlaska i njegova plaća, koju će sad u potpunosti pokriti Celta.

Pranjić je ove sezone nastupio u ukupno 19 utakmica za Sporting, od čega devet u prvenstvu i šest u Europskoj ligi.

Komentara 1

JA
JackRussell
13:23 19.01.2013.

Bitno da je taj antitalent iz protesta napustio repku....hahahaha....stvarno nam nemoguće fali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije