Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali interes

Napoli u siječnju želi dovesti hrvatskog vratara

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
07.09.2017.
u 23:01

Iz Monaca su otišli Kylian Mbappé, Benjamin Mendy, Bernardo Silva i Tiemoué Bakayoko, a sljedeći koji bi mogao otići je naš Danijel Subašić

Monaco je prošle sezone prekinuo dominaciju PSG-a i osvojio naslov francuskog prvaka. Klub iz Kneževine imao je odličnu momčad i bilo je za očekivati kako će neki igrači u ljetnom prijelaznom roku promijeniti sredinu.

Iz Monaca su otišli Kylian Mbappé, Benjamin Mendy, Bernardo Silva i Tiemoué Bakayoko, a sljedeći koji bi mogao napustiti klub je naš Danijel Subašić.

Za vratara hrvatske reprezentacije zanima se Napoli, piše Gazzetta dello Sport. Subašić bi već ove zime mogao promijeniti sredinu.

Naš je vratar tijekom ljeta bio na radaru Arsenala, Liverpoola...

Komentara 1

MO
movu2222
07:57 08.09.2017.

pogotovo nakon reakcije kod gola protiv Turske.........sad su se i Real i Barca još dodatno uključili.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije