Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PROPUST

Dinamo im je nudio Modrića za osam milijuna eura, ali im je bilo preskup

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/7
08.10.2015.
u 12:54

- Otišao sam gledati utakmicu Dinama i Hajduka jer sam želio dovesti Niku Kranjčara. No, umjesto toga sam, dogovorio sam večeru kako bih doveo tada 19-godišnjeg Luku Modrića - rekao je Marino, nekadašnji direktor Napolija.

Bivši direktor Napolija Pierpaolo Marino otkrio je da je njegov klub mogao kupiti Luku Modrića za samo osam milijuna eura. Bilo je to u sezoni 2006/2007, današnji veznjak Real Madrida tada je još bio u Dinamu, a Napoli je bio blizu realizacije transfera.

- Otišao sam gledati utakmicu Dinama i Hajduka jer sam želio dovesti Niku Kranjčara. No, umjesto toga sam, dogovorio sam večeru kako bih doveo tada 19-godišnjeg Luku Modrića - rekao je Marino.

Napoli i Dinamo na kraju se nisu mogli dogovoriti oko cijene.

- Tada smo izborili ulazak u drugu ligu. Ponudili smo pet milijuna eura te smo namjeravali Modrića dovesti za godinu dana budući da smo računali da ćemo ući u Seriju A. No, Dinamo je tražio osam milijuna. No, taj bi iznos narušio našu financijsku konstrukciju.

Modrićeva vrijednost od tada je strelovito rasla i danas se njegove noge procjenjuju na 50 milijuna eura. Prema Transfermarktu, samo je 11 nogometaša na svijetu skupljih od našega veznjaka.

>> Kovačić: Modrić je najbolji veznjak na svijetu, pratim sve što on radi

Komentara 7

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:17 08.10.2015.

Ovo pljuvanje po Modriću više govori o pljuvačima nego o samom igraču. Frustracija je gadna bolest, na žalost mnogima jedini smisao života.

Avatar nula
nula
16:09 08.10.2015.

Haha , Mamigno je jaci i od Talijana.

DU
Deleted user
17:53 08.10.2015.

Modrić je rodjen u rujnu 1985 godine sto znaci da je bio blizu 21 godine u kolovozu 2006 i već afirmatiran i dokazan igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije