Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nedavno preuređen

Nakon tragedije u kojoj je poginulo deset igrača zatvorili nogometni kamp

Flamengo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
27.02.2019.
u 18:28

Trening kamp Ninho de Urubu koji je preuređen prije svega dva mjeseca, je zatvoren jer nema odgovarajuće dozvole za zaštitu od požara i sigurnosti

Gradske vlasti u Rio de Janeiru zatvorile su trening kamp nogometnog kluba Flamengo nakon što je početkom veljače deset mladih nogometaša poginulo u požaru koji je izbio kampu.

Trening kamp Ninho de Urubu koji je preuređen prije svega dva mjeseca, je zatvoren jer nema odgovarajuće dozvole za zaštitu od požara i sigurnosti.

Gradske vlasti još su u listopadu 2017. naložile zatvaranje kampa, ali ta odluka nikada nije provedena.

Policija i pravosudni tijela u srijedu su postavili traku na ulaz, a općinski redari će paziti kako nitko neovlašteno ne bi ušao u kamp. Grad je već zatvorio slične objekte klubovima Fluminenseu i Vasco da Gami jer također, nisu imale sve potrebne dozvole.

Požar je započeo u klimatizacijskoj jedinici, a potom se proširio na spavaonicu koju su koristili mladi igrači Flamenga pri čemu je poginulo deset dječaka u dobi od 14 do 16 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije