Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Nakon prvog dana finala Srbija i Češka igraju 1:1

Novak Đoković (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.11.2013.
u 21:16

Nakon dva sata i deset minuta igre Đoković je pobijedio Štepaneka sa 7:5, 6:1, 6:4

Nakon prvog dana finala Davisova kupa, Srbija i Češka igraju 1:1.

Prvi su na teren u beogradskoj Areni izašli Novak Đoković i Radek Štepanek, a srpski tenisač nošen publikom osvojio je prvi bod za Srbiju. Nakon dva sata i deset minuta igre pobijedio je Štepaneka sa 7:5, 6:1, 6:4.

- Jako sam sretan zbog ove pobjede, bilo je važno dobro otvoriti susret s obzirom na okolnosti i na to da igramo bez Tipsarevića i Troickog. Hvala svima koji su došli uživo gledati meč i dati mi podršku. Dogovorit ćemo se hoću li igrati parove. Umoran sam, ali i da nemam snage, moram je pronaći - poručio je Đoković.

U drugom susretu dana Tomaš Berdych pobijedio je Dušana Lajovića sa 6:3, 6:4, 6:3 i izjednačio na 1:1. 

Zanimljiva je situacija vezana uz Viktora Troickog. Naime, ITF mu je zabranio dolazak u dvoranu zbog suspenzije koju ima. On je u šali rekao da će se obući u maskotu, a ITF je to shvatio ozbiljno i udaljio maskotu iz dvorane, pišu srbijanski mediji. 

Sutra je igra parova, a u nedjelju još dva pojedinačna susreta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije