Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE

Nakon Pro Recca, i Barceloneta je posegnula za hrvatskim trenerom

Zeljko Hladika/PIXSELL
22.06.2021.
u 12:57

Nakon što je Sandro Sukno preuzeo Pro Recco, sada Hrvatska ima još jednog trenera na čelu jednoga od najpoznatijih europskih klubova.

Dvojbi više nema, iz Barcelone stigla je potvrda da je naš stručnjak Elvis Fatović novi trener vaterpolista Barcelonete.

Pregovori su se zahuktali posljednjih dana, a u utorak je katalonski klub na svojoj službenoj stranici riječima "Benvingut Elvis" potvrdio da je dogovor utanačen. Ugovor vrijedi do 2024.

Fatović (50) na čelo najjačeg španjolskog kluba dolazi s pozicije izbornika australske reprezentacije na kojoj je proveo posljednjih osam godina. Dubrovčanin će Australce još voditi na Olimpijskim igrama u Tokiju, a potom, nakon kraćeg odmora, preuzima trenersko žezlo u najtrofejnijem španjolskom klubu koji se 2014. okitio naslovom europskog prvaka.

Fatović je dosad trenirao Jug (najprije mlađe uzraste, a potom i prvu momčad s kojom je osvojio dva naslova hrvatskog prvaka), a od 2008. do 2012. bio je pomoćnik izbornika hrvatske vrste Ratka Rudića (i sudjelovao u osvajanju olimpijskog zlata u Londonu).

Nakon što je Sandro Sukno preuzeo Pro Recco, sada Hrvatska ima još jednog trenera na čelu jednoga od najpoznatijih europskih klubova. Stasava novi naraštaj hrvatskih vaterpolskih stručnjaka.

Komentara 1

TR
Travno221
14:27 22.06.2021.

Fatovića jednog dana vidim kao hrvatskog izbornika. Uvjeren sam da će biti uspješan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije