Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinska legenda

Nakon poraza od vatrenih Maradona 'oprao' gauče: Igrači nemaju mu*a!

Diego Maradona Argentina Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.06.2018.
u 08:16

Svaki put kad sam nosio dres ove reprezentacije bio sam spreman riskirati vlastiti život - istaknula je argentinska legenda

Argentinska nogometna legenda Diego Maradona loše je primio težak poraz svojih gauča protiv vatrenih (0:3). Hrvatska je u Nižnjem Novgorodu dominirala nad Argentinom gotovo cijelu utakmicu, pa se 'mali zeleni' često hvatao za glavu.

Maradona nakon debakla nije štedio riječi kojima je opisivao nemoć Messija i društva. Objasnio je i što znači nositi nacionalni dres.

- Svaki put kad sam nosio dres ove reprezentacije bio sam spreman riskirati vlastiti život. Takvi su bili i ostali Simeone, Caniggia, Redondo... Želim igračima objasniti što znači nositi nacionalni dres - rekao je Maradona.

No ni argentinska legenda nije mogao doći u blizinu Sampaolijevih izabranika koji su se brzo nakon utakmice vratili u kamp. Za Maradonu i većinu Argentinaca glavni krivac je upravo izbornik Jorge Sampaoli.

- Svi su očekivali da će Sampaoli riješiti argentinski problem svojim računalima, dronovima, 14 pomoćnika i 25 sparing partnera. Ali nitko ne shvaća da ova Argentina ne zna igrati nogomet. Igrači nemaju rješenja, ne dobivaju dvoboje, nemaju kontrolu lopte. Iskreno, nadam se da su se igrači potukli u svlačionici, da barem pokažu da im je stalo do rezultat. Ali, ako se i nisu potukli, to je zato što nemaju - mu*a!'

Diego Maradona Argentina Hrvatska
1/17

Komentara 8

RZ
Rob Zidovi
09:22 24.06.2018.

Igračka legenda, a danas izgleda kao MamaDona....

DU
Deleted user
09:39 24.06.2018.

Diego, trebao si im reci da se gol moze i rukom postici, ali protiv Hrvatske im ni to nebi pomoglo.

DU
Deleted user
10:59 24.06.2018.

Užitak je čitati kmečanje komšija nakon poraza ide se tako daleko da se zamjera ko je šta od Albanaca objavio na instagramu... neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije