Naslovnica Sport Ostali sportovi

Nakon Blanke, London otkazala i Ivančević

Hrvatska rekorderka na 100 metara i 100 metara s preponama nije se oporavila od prijeloma prsta
23. srpnja 2017. u 00:30 3 komentara 1384 prikaza

Nakon što je nastup na SP-u otkazala Blanka Vlašić, otkazala ga je i Andrea Ivančević.

Miljenko Vučić Atletika Miljenko Vučić četvrti u kugli na SP-u za osobe s invaliditetom

Hrvatska rekorderka na 100 metara i 100 metara s preponama nije se oporavila od prijeloma prsta lijeve noge i zato od 13. kolovoza neće nastupati u Londonu. 

Usain Bolt Dijamantna liga Usain Bolt u Monte Carlu slavio na 100 metara s najboljim rezultatom sezone 18.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016.  Sara Kolak  u finalu bacanja koplja za zene. Sara Kolak  osvojila je zlatnu medalju u bacanju koplja. Pritom je ponovo srusila drzavni rekord. Photo: Igor Kralj/PIXSELL TALENTIRANA VARAŽDINKA Želimorski stopama Sare Kolak, izborila finale Stipe Žunić ATLETIKA Žunić ne posustaje, opet kuglom preko 21 metra
NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • stomugromova:

    Blanka kaže da je ozlijeđena još od OI u Riju prošle godine.Meni je to sve čudno sa njom i ta tajanstvenost koja ne otkriva pravo stanje njene ozljede.Njen stari daje nesuvisle izjave kad ga netko od novinara kontaktira.Prvo govori kakoo ... prikaži još! je Blanka na najvišoj razini u karijeri,spominje nove napade na svjetski rekord,a onda donesu odluku da neće na dvoransko prvenstvo Europe.Na kraju otkažu i SP.Mislim da se radi o tome da oni drže Blanku što duže umjetno na razini sportaša prvog razreda i da lova redovito sjeda,a nitko ne zna da li Blanka trenira,po kojem planu i kakvo je stanje njene ozljede.Ona je postigla velike i najveće stvari u svom sportu,ali predugo traje ta agonija sa njom. Zadnja izjava je da se treba čuvati jer se i sa 35 godina mogu postizati veliki rezultati u skoku u vis.Mislim da je glede tih očekivanja to već daleka prošlost.Mislim da je ona psihički totalno pukla i da više nije sposbna nastupati.

  • Stojko:

    A zašto je Blanka otkazala London?