Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Nakon Blanke, London otkazala i Ivančević

23.07.2017.
u 00:30

Hrvatska rekorderka na 100 metara i 100 metara s preponama nije se oporavila od prijeloma prsta

Nakon što je nastup na SP-u otkazala Blanka Vlašić, otkazala ga je i Andrea Ivančević.

Hrvatska rekorderka na 100 metara i 100 metara s preponama nije se oporavila od prijeloma prsta lijeve noge i zato od 13. kolovoza neće nastupati u Londonu. 

Komentara 3

ST
stomugromova
11:15 24.07.2017.

Blanka kaže da je ozlijeđena još od OI u Riju prošle godine.Meni je to sve čudno sa njom i ta tajanstvenost koja ne otkriva pravo stanje njene ozljede.Njen stari daje nesuvisle izjave kad ga netko od novinara kontaktira.Prvo govori kakoo je Blanka na najvišoj razini u karijeri,spominje nove napade na svjetski rekord,a onda donesu odluku da neće na dvoransko prvenstvo Europe.Na kraju otkažu i SP.Mislim da se radi o tome da oni drže Blanku što duže umjetno na razini sportaša prvog razreda i da lova redovito sjeda,a nitko ne zna da li Blanka trenira,po kojem planu i kakvo je stanje njene ozljede.Ona je postigla velike i najveće stvari u svom sportu,ali predugo traje ta agonija sa njom. Zadnja izjava je da se treba čuvati jer se i sa 35 godina mogu postizati veliki rezultati u skoku u vis.Mislim da je glede tih očekivanja to već daleka prošlost.Mislim da je ona psihički totalno pukla i da više nije sposbna nastupati.

ST
Stojko
20:00 23.07.2017.

A zašto je Blanka otkazala London?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije