Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ JEDNE ERE

Nakon 180 nastupa 'otpao' iz reprezentacije: 'Rekao sam mu da bude sebičan'

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Spain Training
Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.05.2021.
u 21:30

- Boli to što neću predstavljati svoju zemlju, ali treba biti pošten i iskren.

Sergio Ramos neće zaigrati na Europskom prvenstvu ove godine, ne zbog ozljede već odlukom izbornika Luisa Enriquea.

- Razgovarali smo i bilo je teško. Ova odluka najbolja je za momčad i žao mi je, ali on nije od siječnja igrao u pravim uvjetima. Savjetovao sam mu da bude sebičan i da misli na sebe, tako da se oporavi i bude najbolji što može biti za reprezentaciju, ali i klub - poručio je Enrique.

Španjolcu koji ima 180 nastupa za reprezentaciju i sve najveće titule tako nešto nije najbolje sjelo, ali potpuno razumije izbornikovu odluku.

- Boli to što neću predstavljati svoju zemlju, ali treba biti pošten i iskren. Odmor i potpuni oporavak najbolje su rješenje u ovom slučaju - komentirao je Ramos.

Na Euru će Španjolska igrati u skupini E sa Švedskom, Slovačkom i Poljskom. Otvaranje ima 14. lipnja u Sevilli protiv Šveđana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije