Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANUEL OSBORNE - PARADIS

Nakon 16 godina završio je karijeru: 'Još uvijek se ježim'

CAN, FIS Weltcup Ski Alpin, Lake Louise
EXPA/PIXSELL
14.10.2020.
u 09:54

"Kad razmišljam o svom putu od četverogodišnjaka do postolja na Svjetskom prvenstvu, još uvijek se naježim," kazao je Paradise za web stranicu Međunarodne skijaške federacije

Kanadski skijaš Manuel Osborne-Paradis (36) objavio je prekid karijere.

Kanađanin je u 16-godišnjoj karijeri 11 puta stajao na postolju Svjetskog kupa ostvarivši tri pobjede, dvije u spustu i jednu u superveleslalomu u Kvitfjellu, Val Gardeni i Lake Louisu.

Najveći uspjeh u karijeri ostvario je na Svjetskom prvenstvu u St. Moritz 2017. godine osvojivši treće mjesto u superveleslalomu.

Na Olimpijskim igrama nastupio je četiri puta, a najbolji je bio 13. u Torinu u spustu.

"Kad razmišljam o svom putu od četverogodišnjaka do postolja na Svjetskom prvenstvu, još uvijek se naježim," kazao je Paradise za web stranicu Međunarodne skijaške federacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije