Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Najveći hrvatski nogometni talent primio Večernjakovu domovnicu

Joško Gvardiol i Dani Olmo
Foto: Fenix (Petar Krešimir Puđa)
29.10.2022.
u 23:49

Gvardiolu se pridružio i suigrač iz Leipziga Dani Olmo te Ulrich Wolter, operativni direktor RB Leipziga. Zahvalio je pritom svima koji su za njega glasali.

Obzirom kako zbog obveza reprezentacije Hrvatske Joško Gvardiol nije mogao doći u 3. lipnja u Bad Homburg na završnu večer 16. po redu proglašenja pobjednika iseljeničkog izbora, Gvardiolu su nagrada i priznanje uručeni u subotu uvečer u Leipzigu nakon utakmice RB Leipzig – Bayer Leverkusen u kojoj su domaćini slavili rezultatom 2:0.

Večernjakovu domovnicu Gvardiolu je predao veleposlanik RH u Berlinu Gordan Bakota, čije Ministarstvo vanjskih i europskih poslova je dugogodišnji pokrovitelj Večernjakova iseljeničkog izbora, dok je u ime organizatora priznanje Gvardiolu uručio Stipe Puđa, voditelj dopisništva Večernjeg lista iz Frankfurta.

Predaji Večernjakove nagrade i priznanja nazoči je i Gvardiolov sadašnji suigrač i raniji suigrač iz Dinama Dani Olmo te Ulrich Wolter, operativni direktor RB Leipziga.

U izjavi po primitku nagrade i priznanja Joško Gvardiol je kazao kako je sretan zbog te Večernjakove nagrade te da zahvaljuje svima koji su za njega glasali. Također je dodao kako mu je drago što mladi ljudi, pogotovo sportaši, u Njemačkoj i diljem iseljeništva u njemu vide uzor te im poručuje neka nastave s upornim radom te da jednoga dana i oni ponesu ovu ili neku sličnu nagradu.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije