Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA VLAJČEVIĆA

Najveća kazna u povijesti HNL-a: Ljubi Pavasoviću-Viskoviću dvije godine zabrane

Ljubo Pavasović Visković
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
11.12.2015.
u 16:23

Pavasović-Visković kažnjen je zbog "grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice" na utakmici 10. kola između Hajduka i Dinama koja se na Poljudu igrala 19. rujna

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio je predsjednika Nadzornog odbora Hajduka Ljubu Pavasovića-Viskovića s dvije godine zabrane obavljana funkcija u nogometu. To je najveća kazna otkako je HNL-a.

Pavasović-Visković kažnjen je zbog "grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice" na utakmici 10. kola između Hajduka i Dinama koja se na Poljudu igrala 19. rujna.

– Isti je prekršaj počinio u vrijeme dok se nalazi pod izdržavanjem pravomoćne kazne zabrane obavljanja funkcije od godinu dana pa mu se izriče jedinstvena kazna u trajanju od tri godine time da se umanjuje za dio konačno izrečene kazne od 6.2.2015. godine koji je izdržao – navodi se u objašnjenju.

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević zbog vrijeđanja sudaca dobio je kaznu od tri mjeseca te mora platiti 8.000 kuna. Oružar kluba Miro Čolak kažnjen je s mjesec dana zabrane i 3.000 kuna.

Hajduk je zbog Torcidine bakljade i pirotehnike kažnjen sa 35.000 kuna, dok Dinamo zbog neprimjerenog skandiranja navijača mora platiti 6.000 kuna.

>> Ljubo Pavasović mi je rekao: Bruno Marić ti neće živ izaći iz Splita

>> Bruno Marić zapisao uvrede, evo što mu je rekao Pavasović Visković

Komentara 133

TO
tomo300ac
16:38 11.12.2015.

Zašto novinarčići večernjaka ne pišu o mafijaškim poslovima ovog ćelavca kod prodaje igrača jajduga? Svaki transfer u jajdugu se dijeli 50:50 i pri tome nitko ne zna koliko zapravo dobiva klub i kome ide onih drugih 50%. Zašto ne pišete npr. o transferu Kouassija koji je pravi primjer mafijaškog poslovanja kakvo je standarno u jajdugu. Njegov manager je Arsen Harčevič osuđivani kriminalac, suradnik agencija Germania preko koje idu svi transferi igrača jajduga. Harčevičev poznanik i odvjetnik je ćelavac Ljubo. Zašto 95% transfera koji se dijele 50:50 ide preko agencije Germania? Zašto ne objavljujete koliko jajdug kasni s plaćama zaposlenicima a ti podaci su uredno dostupni na stranicama Porezne? Zašto se ne pitate u svojim tekstovima kako je moguće da se ministar financija Lalovac ugodno smješka u društvu ovog ćelavca a on je predsjednik NO-a kluba koji duguje plaće zaposlenicima i ne izvršava svoje obaveze?

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:39 11.12.2015.

misli da zbog ekipe koja mu cuva ledja moze glumit serifa.. obican papak. ne bi ni bil da nema ekipe koja mu cuva jajca. strava.

SV
sven222
21:18 11.12.2015.

pa on i nema sportsku funkciju već je u nadzornom odboru trgovačkog društva...Vlajčeviću poštenjačino ti znaš kad treba suditi a jadniče kad si trebao procesuirati mamića onda si se proglasio nenadležnim pa prebaciju na komisiju na čijem je čelu prvi čovjek Lokomotive...hahahahah, bilo bi smiješno da nije žalosno....ma za vas je FSJ i c.zveda mala naivna djeca....vi ste toliko bahati da i ne krijete što radite....tako ti je kad čovjeka kupe ( sa pozajmicom ) i drže u šaci....ovo je stvarno dno dna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije