Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAŽLJIVO BILJEŽIO

Bruno Marić zapisao uvrede, evo što mu je rekao Pavasović Visković

Poljud
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.09.2015.
u 21:35

Po završetku susreta gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena fizički je povlačio suca za dres i ruke, te im se obratio riječima "pi*** vam materina, ovdje ste došli krasti, kako vas nije sram"

Bruno Marić nakon susreta Hajduka i Dinama (0:0) u desetom kolu Prve HNL iznio je svoju verziju događaja na kraju susreta. Odnosno, daruvarski sudac u zapisnik je unio sve od riječi do riječi što se događalo nakon burnog završetka derbija, u kojem je oštetio Hajduk u dva navrata i zakinuto ih za dva boda, a mogao je i za sva tri.

- U nadoknadi vremena u drugom poluvremenu, predsjednik NO Hajduka gospodin Ljubo Pavasović Visković došao je do kućice četvrtog suca i obratio mu se riječima "j*** ti mater, smeće jadno, grbavac gubavi, kako vam nije neugodno". Po završetku susreta dočekao je prvog pomoćnog suca gospodina Petrovića, priječio mu izlazak sa terena, unio mu se u lice riječima "kud ćeš pič**, j*** te pič**, ovuda nećeš proći".  Po završetku susreta gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena fizički je povlačio suca za dres i ruke, te im se obratio riječima "pi*** vam materina, ovdje ste došli krasti, kako vas nije sram" - vikao je Pavasović Visković, a Marić dodaje još incidentnih situacija:

- Gospodin Miro Čolak, oružar Hajduka, na kraju je utakmice došao do četvrtog suca i obratio mu se riječima "j*** vam mater govnari, smeće, đubre", a po završetku susreta na izlasku se istim riječima obratio i sucima.

>> Bruno Marić pokvario derbi, Dinamo bez gasa!

>> Pogledajte kako su navijači Hajduka 'podivljali' nakon 'Marićeva penala'

>> Ćorić: Bilo je kontakta kod jedanaesterca; Ademi: Ovo je realan rezultat

>> Pletikosa: Tužno da jedna osoba pokvari derbi. Burić: Dečki su zaplakali

Komentara 61

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:46 19.09.2015.

vokabular mafijaškog odvjetnika sukladan je klijenteli koju zastupa..... Kako stvari stoje, unatoč zabrani, ispada kako je čak i Zdravko Mamić jedan uglađeni gospodin koji nema što sa njima tražiti u istoj loži.

BJ
Bjelovar112
21:43 19.09.2015.

pokazali su kulturu prava gospoda nema sta . Treba i njima zabranit svecanu lozu nista nisu bolji od zdravkeca

JE
JediniMrva
21:49 19.09.2015.

Bitno da je "obuka bilu košulju" da se zna da je tovar inače bi mislili da navija za partizan (ustvari isto ali nema veze). Dva tri šamara i plakao bi kao curica. Kaj nije ta tovarčina kriva kaj su ubili curu od 18 godina. I on prodaje pravednost. Naravno tovarima. Kakve kokoši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije