Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTINA NAVRATILOVA

Najtrofejnija tenisačica šokirala je svijet zbog veze sa missicom, a nedavno je pobijedila rak

Foto: Martina Navratilova Instagram
1/9
19.10.2023.
u 17:27

Proslavljena tenisačica Martina Navratilova nedavno je uspjela pobijediti dva karcinoma, imala je rak grla i dojke, bojala se da neće doživjeti Božić, no uspjela je slaviti u najvažnijem meču, onom životnom.

Legendarna tenisačica Martina Navratilova jučer je proslavila 67. rođendan. Slavna tenisačica rođen je u tadašnjoj Čehoslovačkoj, ali je nastupila i za reprezentaciju SAD-a. Tijekom karijere je osvojila je 18 pojedinačnih Grand Slam naslova i još 41 Grand Slam naslov u parovima. Wimbledon je osvojila čak 9 puta, a ujedno je i najtrofejnija tenisačica svih vremena. 

Navratilova se umirovila 2006. godine nakon US Opena te postala ugledni komentator na BBC-u. Međutim, Martina je redovito punila medijske stupce zbog svog zanimljivog života koji je šokirao svijet kada je priznala da je homoseksualka.

Bivša tenisačica Martina Navratilova nedavno je uspjela pobijediti dva karcinoma, imala je rak grla i dojke, bojala se da neće doživjeti Božić, no uspjela je slaviti u najvažnijem meču, onom životnom. 

VEZANI ČLANCI:

Osim po sportskim uspjesima, Navratilova je došla u fokuks javnosti jer je postala jedna od prvih tenisačica koja se izjasnila kao homoseksualka. Prvi puta je 1981. progovorila o tome te je rekla kako je u vezi s Ritom Mae Brown, a od 1984. do 1991. je bila u ozbiljnoj vezi s Judy Nelson, koja je u trenutku početka njihove veze bila udana majka dvoje djece.

Nakon nje se zaljubila u Juliju Lemigovu, bivšu Miss SSSR-a, a njih dvije su se i vjenčale 2014. godine. Julia joj je i bila najveća podrška u borbi s dva raka. 

 

Komentara 3

MI
mikimouse12
20:52 19.10.2023.

Radje pisite da je Navratilova izjavila da se zabrane muskarci po Trans da se natjecu u zenskoj konkurenciji jer je to nezdravo

SL
slavenZadravec
20:08 19.10.2023.

Najbolja tenisačica u povijesti (ako je moguće uspoređivati različita razdoblja) i veoma hrabra žena. Ona i Chris su uspostavile tenis kao daleko najznačajniji ženski sport.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
19:47 19.10.2023.

Nakon nje se zaljubila u Juliju Lemigovu, bivšu Miss SSSR-a, a njih dvije su se i "vjenčale" 2014. godine. Ustav Republike Hrvatske, čl. 62.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije