Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMP MLADIH

Najbolji klinci iz Barcinih kampova družili se s Messijem i Suarezom

Foto: Barcelona
1/6
17.05.2017.
u 21:31

Dječacima je poseban bio susret sa Messijem i Suarezom, jer upravo njihova djeca treniraju u FCBEscoli. Pored toga, obišli su muzej Barcelone, stadion Camp Nou, slavnu La Masiju.

Prošli tjedan je za dječake iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore bio nezaboravan, jer su gostovali tjedan dana u FCBEscoli i La Masiji, od 8. do 14. svibnja. 

Naime, šestorica dječaka iz regije, Josip Radman, Konstantin Pantić, Bogdan Kostić, Vukašin Davidov, Nemanja Nedeljković i Petar Lukavac, prošlo ljeto su sudjelovali na FC Barcelona kampovima u Splitu, Beogradu i Podgorici. Prema kriterijima FC Barcelone, upravo su se ti dječaci istaknuli kroz igru na terenu, ali i van njega, jer su bili odabrani da dobiju mogućnost dodatnog boravka u Barceloni, u FCBEscoli.

Prošli tjedan su oni trenirali u FCBescoli, mladom pogonu FC Barcelone, te su bili svrstani po godištu u skupinama, te su odigrali utakmicu za FC Barcelonu. Dječacima je poseban bio susret sa Messijem i Suarezom, jer upravo njihova djeca treniraju u FCBEscoli. Pored toga, obišli su muzej Barcelone, stadion Camp Nou, slavnu La Masiju.

Barcelona u regiji kreće s novim kampovima. Dječaci i djevojčice od 5 do 17 godina imati će priliku doživjeti nezaboravno iskustvo trenirajući u FCBEscola kampu u Zagrebu od 19. do 23. lipnja 2017.

Komentara 1

LA
lakočemo
23:55 17.05.2017.

nekada su ti klinci bili prvaci svijeta if you know what I mean

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije