Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTEM INSTAGRAMA

Najbolji hrvatski skijaš našalio se na račun Hajduka: Dinamo osvaja titule, a oni fritule

Zubčić maksimir
Foto: Screenshot Instagram
1/62
12.05.2024.
u 13:40

Na stadionu i oko njega tisuće su navijača slavile. Momčad i vidno emotivni Sergej Jakirović stali su pod sjevernu tribinu i pjevali s gledateljima, a na odlučujuću utakmicu bile su pozvane i legende zagrebačkog kluba

Dinamo je u 34. kolu Hrvatske nogometne lige svladao Osijek (1:0) i tako potvrdio obranu naslova prvaka. Dinamu je ovo 25. titula prvaka od osnivanja HNL-a, odnosno 35. naslov državnog prvaka u povijesti kluba. Na Maksimiru je Dinamovom trijumfu svjedočilo više od 18 tisuća gledatelja. Među posebnim uzvanicima bile su legende zagrebačkog kluba, koje su prije početka susreta prošetale terenom na oduševljenje tribina.

Međutim, na ovoj važnoj utakmici bilo je još poznatih lica. U gledalištu je bio najbolji hrvatski skijaš, Filip Zupčić, veliki navijač maksimirskih plavih. Nakon što je Dinamo izborio pobjedu pogotkom kapetana i miljenika publike, Arijana Ademija, u 72. minuti, Zubčić je na svojem profilu podijelio Dinamovu objavu uz natpis: "Kaj je bilo." 

VIDEO Pogledajte kako su maksimirske tribine slavile naslov Dinama

Našalio i na račun navijača Hajduka. Objavio je sliku fritula, referirajući se na navijačku provokaciju da splitski klub umjesto titula, "osvaja" fritule. Na stadionu i oko njega tisuće su navijača slavile. Momčad i vidno emotivni Sergej Jakirović stali su pod sjevernu tribinu i pjevali s gledateljima.

Foto: Instagram screenshot

Dinamo se mučio tijekom većeg dijela sezone. Plavi nisu uspijevali povezati dobre rezultate zbog čega su kaskali za Rijekom i Hajdukom. Nakon šokantnog otvaranja drugog dijela sezone porazom od Lokomotive (0:3), plava momčad se trgnula. Počeli su upisivati pobjede, uz nekoliko remija, a iznenadili su izbacivanjem Real Betisa i pobjedom nad PAOK-om u Konferencijskoj ligi. Premda na europskim terenima nisu izdržali pritisak, opušteniji se raspored odrazio na performanse u domaćim utakmicama.

Najprije su u prvenstvu i Hrvatskom nogometnom kupu svladali Hajduk tako srušivši jesenske prvake. Uslijedio je potpuni raspad "bijelih", a Dinamo je ostao u utrci s Rijekom. Nizom pobjeda održali su korak s glavnim rivalima, a svoju priliku za preuzimanje vodstva dočekali su nakon što je Rijeka izgubila od Lokomotive (3:1). Odigrali su odlučujući derbi na Rujevici i slavili (2:1). Rijeka je bila u lošem stanju što se odrazilo na njihovo gostovanje u Varaždinu, gdje su trećim uzastopnim porazom (3:1) u potpunosti otvorili Dinamu vrata, a zagrebački klub je to odmah iskoristio. Jedan trofej je osiguran, a Dinamo će u finalnim utakmicama Kupa (15. i 22. svibnja) posegnuti za dvostrukom krunom.

GALERIJA Dinamo je potvrdio naslov prvaka! Ademi zabio za veliko slavlje na Maksimiru

Zubčić maksimir
1/62

Komentara 3

NO
Noštromo
17:11 12.05.2024.

Bilo je zanimljivo prvenstvo kao i ono iduce godine. Ima se što slavit...

Avatar Castro
Castro
16:23 12.05.2024.

Kakav je bio prvi lauf…!? Ajd malo zadiši se i kaži pet puta zaredom lauf….

Avatar Art of Noise
Art of Noise
16:18 12.05.2024.

Pravi se javija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije