Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONE Championship

Najbolji hrvatski borac debitira u novoj promociji, objavljeno je ime protivnika

Roberto Soldić
Igor Kralj/Pixsell
01.10.2022.
u 10:24

Soldić će se boriti protiv Dagestanca Murada Ramazanova (11-0). Borba će se održati 2. prosinca u filipinskom glavnom gradu Manili,

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (21-3) dobio je protivnika u svom debiju za azijsku borilačku promociju ONE Championship.

Soldić će se boriti protiv Dagestanca Murada Ramazanova (11-0). Borba će se održati 2. prosinca u filipinskom glavnom gradu Manili, piše Croring.

Robocop je prvi potvrdio meč objavom na svojim društvenim mrežama, a potom je to učinila i promocija.

Ramazanov je rođen u Mahačkali i nema poraza u profesionalnoj karijeri.

Za ONE ima tri nastupa, u prvom je prekidom pobijedio Myunga Ho Baea, a potom je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Hiroyukija Tetsuku i Zebaztiana Kadestama.

Posljednji meč protiv Kadestama, o kojem se i najviše govorilo da bi mogao biti Robertov protivnik, imao je u prosincu prošle godine. Ramazanov je sjajan hrvač.

Borba je dogovorena u kategoriji do 84 kilograma, što je u ONE-u velter kategorija.

Soldić ima sedam pobjeda u nizu, a u posljednjem meču lani u prosincu pobijedio je Mameda Khalidova i osvojio KSW-ov pojas srednje kategorije. Robocop je iz poljske promocije otišao kao dvostruki prvak. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije