Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon
Povratak na članak

Nadal u finalu protiv Đokovića koji je novi ‘'broj jedan'’

Novak Đoković novi je "broj jedan" svjetskog tenisa, srpski je tenisač u wimbledonskom polufinalu izbacio Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu te će tako od ponedjeljka biti novi "broj jedan". U nedjeljnom finalu Đoković će igrati protiv Nadala

Komentari 48

MI
minja
20:11 01.07.2011.

Nadam se da se sve ovo nece zavrsiti ko sa Monikom Seleš, .....

VL
OB
-obrisani-
18:08 01.07.2011.

Broj jedan u tenisu nikad nije, u istoriji, bio blizi hrvatskoj nego ovaj novi....Mislim geografski.....Moze to biti i motiv za vase igrace koji sigurno imaju talenta i znanja....

VL
OB
-obrisani-
18:16 01.07.2011.

Jos Nadala da sredi u finalu i da overi....

VL
OB
-obrisani-
18:49 01.07.2011.

Najdrazi mi je kompliment od Engleza.Posto sam gledao preko bbc-a,komentatori su bili izuzetno pod utiskom Djokovica,ali to u komentaru [pisanom]meca se ne vidi1naprotiv,okrivljuju jadnog Congu za greske koje to i nisu.Jer i on je imao svoje magicne momente.Drugim recima Mureju vise odgovara conga nego Djokovic!I ma koliko bila Engleska veca i od Srbije i Hrvatske zajedno,taj sovinizam i subjektivnost je tesko iskoreniti

VL
IV
ivoros
19:23 01.07.2011.

Jednom davno optužili Matu Parlova da je nacionalista. Odgovorio je \"Koje budale, pa ja sam svjetski prvak\".

VL
OB
-obrisani-
18:53 01.07.2011.

Treba biti posten pa priznati da je Djokovic jedan ne samo od najtalentovanijih vec najinteligentnijih igraca tenisa dana u svijetu. On je uspio da postavi nove standarde za igru i za ponasanje na terenu. Uvijek se ponasa korektno i u porazu i u pobjedi, a to mogu samo veliki sampioni. Vidi se sto znaci kada dijete dobije pravo vaspitanje i ljubav u porodici.

VL
OB
-obrisani-
18:53 01.07.2011.

munjia,u raspolozenju u kojem sam,prihvatam tvoj komentar!Ako ovaj uspeh,kao sto napisah,znaci nesti i Hrvatima,tim bolje1Blizu smo a i vi imate adute!Sretno!

VL
OB
-obrisani-
19:01 01.07.2011.

munjia,ako se Djokovic tako izjasni,nemam nista protiv!I vi imate svoje Kostelice,Vlasicku i ostale vrhunske sportiste,a za razliku od tebe ja njih postujem!Jer su znanjem i predispozicijama na vrhu piramide,i kad bih to zanemario,bio bih slican tebi.Ali mi nismo isti,zar ne?

VL
OB
-obrisani-
19:07 01.07.2011.

01.07.2011. u 19:01h zeljkonl je napisao/la: -------------------------------------------------------------- NJEGOVA odluka da igra za SRBIJU---ali ja kazem da je HRVAT -ima Hrvatske korjene....

VL
OB
-obrisani-
19:11 01.07.2011.

Ma pustite ljudi diskusije o vjeri i naciji. Sampioni kao Djokovic pripadaju cijelom svijetu. Treba uzivati u igri i Djokovicevom ponasanju. Covjek igra kao da je umjetnik samo sto umjesto olovke ili muzickog instrumenta i ruci drzi reket.

VL
OB
-obrisani-
19:15 01.07.2011.

munjia,ja vidim u tebi samo zavist i ljubomoru,a zasto, pojma nemam1ali recimo i da si u pravu i sto si htio reci?da Srbi ne mogu dostici domete Kostelicevih i Vlasicke?Ali razumem tvoje motive,i ne jedim se.Budi i ti sportista pa priznaj da nemas pravo....

VL
OB
-obrisani-
19:17 01.07.2011.

ja samo zelim reci da smo mi HRVATI najbolji sportasi ---a DOKO-- JE HRVATSKIH KORJENA,,,,,,izabrao Srbiju pa nek je sta onda nisam Ljubomoran,ehehheheheheh svaki bi covjek trebao znati odakle su njegovi PRECI....

VL
OB
-obrisani-
19:23 01.07.2011.

Ja samo znam ako Djokovic pobjedi u finalu mnogima Srbima, Hrvatima i Bosancima ce da se pojave suze radosnice u ocima. Covjek je porijeklom iz jednostavne porodice, dospio je do vrha u svom sportu, a nije se promijenio ni za dlaku. To treba da bude uzor svim ljudima bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost.

VL
OB
-obrisani-
19:24 01.07.2011.

Tenis je individualni sport,i ovom prilikom bih se zahvalio Djokovicu sto je izabrao Srbiju da bude njen predstavnik umesto Hrvatske po kojim korenima on pripada......Zadovoljan?

VL
GM
Grobar MunZe
19:25 01.07.2011.

Vidim da su neki komentari obrisani, ali vidim da opet neki spominju njegovo poreklo. U 18.10 sati je bio direktan prenos konferencije za štampu, prvo su pitanja postavljali strani novinari, a onda je Novak nastavio da odgovara na srpskom. UU jednom trenutku se sam ničim izazvan izjasnio, tačnije prodrao, kao SRBIN. Mislim da vam to vaši mediji trebaju preneti pa ne bi više postavljali glupa pitanja. Inače, deo meča sam gledao na HTV2 i komentator je bio profesionalan i objektivan. Nije se bavio nacionalizmom, a nije mogao kad je u publici Novaku aplaudirao veoma često Ivanišević. Inače, vaši mediji nisu preneli da je Bernard Tomić sparing partner Đokovića i da mu Novak savetima pomaže, kao i da su odlični prijatelji. Valjda u Hrvatskoj nije popularno da prijatelji budu Srbin i Hrvat.

VL
OB
-obrisani-
19:28 01.07.2011.

I koristim priliku reci da je Srbija osvojile svetski kup u vaterpolu,sto se citajuci VL ne moze znati!I svaka cast HRVATU djokovicu[hrvatsko prezime?]!

VL
OB
-obrisani-
19:32 01.07.2011.

Ivoros,dobar komentar na ove nacionalisticke smicalice!Parlova se secam vrlo dobro!Onaj udarac protiv Kuelja[Argentinca],je fantastican.Izgleda kao kresavac,ali posle tolikih kresavaca je Kueljo zaspao......I njegov skok u publiku.....Legenda sa ovih prostora!

VL
OB
-obrisani-
19:38 01.07.2011.

Jedna od Djokovicevih osobina je da je unio osjecanja u tenis. Dok se ostali igraci ponasaju kao roboti, udarajuci loptu lijevo, desno kao da su masine , Djokovic igra sa srcem i svaki potez kao da mu dolazi iz srca.. A upravo osjecanja cine igru zanimljivom jer osjecanja su dio maste. Zato mnoge bogate nacije nemaju velikih tenisera. A u ovom dijelu Evrope rastu kao gljive poslije kise.

VL
MA
Majur
19:47 01.07.2011.

Mozemo se prepucavati na liniji hrvatska-srbija,tko je bolji,visi,ljepsi,jaci....onako kao mala djeca u vrticu,ali jedno stoji,a to je da je djokovic uvijek bio korektan covjek i fer sportas....Covjek rastura tenis i sve je to zasluzio,a ja kao Hrvat nemam problema reci da je velemajstor....Normalno ako me negdje neki sapiens \"zakaci\" protiv hrvata i sprda se da cu odgovoriti,ali ovdje je sve cisto kao suza....

VL
GA
gabpet
18:42 01.07.2011.

Bravissimo Nole!!!! Nije bilo ovakvoga prvaka u tenisu na ovim prostorima! Svaka čast i naklon do poda! Još pobjeda u finalu i više ništa ne treba! Navijamo za tebe!! Pozz iz CRO

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.