Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Nadal otkrio što misli o Đokoviću: Nemam dilemu o tome...

Novak Djokovic news conference in Belgrade
ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.08.2021.
u 10:44

"Uzbuđen sam zbog povratka u Ameriku poslije godinu dana,  a posebno me veseli igranje pred punim tribinama", rekao je Rafa

Rafael Nadal vraća se na teren na turniru u Washingtonu. Nadal je propustio Wimbledon i olimpijski turnir, ali sada je spreman za američku ljetnu seriju. 

Na pitanje misli li da li Novak Đoković može osvojiti kalendarski Slam, Rafa je odgovorio:

"Već je osvojio tri, kad osvojite tri, možete i četiri, bez sumnje. Igrat će na tvrdoj podlozi, njegovoj omiljenoj podlozi, zašto ne? Naravno, bit će teško, ima i drugih igrača koji žele osvojiti posljednji grand slam u sezoni. Ipak, naravno da je on jedan od jasnih favorita. Ono što je postigao ove godine je nešto zadivljujuće. Definitivno vjerujem da on to može, nemam dilemu", poručio je Nadal, koji je proteklih mjesec i pol dana je liječio ozljedu stopala, 20 dana je bio potpuno van terena.

"Igranje ovdje mi omogućava da budem na turnirima tjedan prije nego što sam to činio uobičajeno u ovom dijelu sezone. To što sam propustio Wimbledon bila je prava stvar. Mislim da sam donio ispravnu odluku. Jako sam sretan što sam ovdje, organizacija turnira je sjajna".

Cilj mu je dostići formu do Grand Slama u New Yorku.

"Ne znam koliko će mi biti potrebno da uđem u formu, ali znam da sam ovdje da bih dao sve od sebe u svakom trenutku. Nadam se da mi je nekoliko proteklih dana treniranja bilo od pomoći da budem spreman za prvi meč. Uzbuđen sam zbog povratka u Ameriku poslije godinu dana,  a posebno me veseli igranje pred punim tribinama", zaključio je Rafa.

>> Pogledajte: Tonči Stipanović osvojio je povijesno srebro za Hrvatsku!

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Oneill
Oneill
10:20 02.08.2021.

Đokovic je najbolji Tenisač Svijeta i svi neka nepričaju jeli nemaju prava niti Nadal i niko drugi.Volio bih da je Hrvat dobar Čovek.

Avatar Tata1208
Tata1208
11:58 02.08.2021.

J... vam Dž... kevu trofaznu! Kaj je toliko je naših mladića dalo svoje živote za ovakvu Hrvatsku, da bi izvjesni geđomediji svaki drugi članak pisali o zapadnim turčinima? Sramota nad sramotama.

BE
bendzola
10:53 02.08.2021.

Đoković se drugačije bori za sebe, a bitno drugačije za srbiju... Nije to slučajno... Zašto bi se borio za zemlju koja je napala 4 susjedne zemlje, izvršila masovne pokolje, genocid, a u vrhu vlasti i parlamentu sjede ratni zločinci... Tko bi se za takvu zemlju borio...? Usporedite to sve sa utrkom vukovarca Damira Martina pa će vam biti jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije