Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa Futsal Cup

Nacional izgubio od Sportinga i ostao bez izgleda za završni Final Four

Nacional
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
24.11.2017.
u 12:07

Posljednji dvoboj Nacional ima u subotu kada će odmjeriti snage protoiv Halle-Gooika

U susretu 2. kola B skupine Elitne runde Uefa Futsal Cupa Nacional je u Lisabonu izgubio od Sportinga 1-3 i ostao bez izgleda za plasman na završni Final Four.

Nakon što je momčad Roberta Grdovića u prvom kolu priredila iznenađenje pobijedivši bivšeg trostrukog europskog prvaka, te lanjskog finalistu ruskog prvenstva i pobjednika ruskog Kupa moskovsku Dinu, Nacional se odlično držao i protiv lisabonskog Sportinga. No, ovoga puta presudila je kvaliteta europskog doprvaka. 

Nacional
1/8

Nakon što je domaćin poveo 2-0 golovima Fortina (15) i Varele (27), Nacional je smanjio dvije minute prije kraja golom Matheusa. Brazilac, koji je protiv Dine zabio dva gola, je u zadnjoj minuti imao priliku za izjednačenje, ali je Marcao obranio njegov udarac. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Pedro Cary postigavši gol za 3-130 sekundi prije kraja susreta.

Sporting je ovom pobjedom osigurao plasman na Final Four. Ukoliko Sporting u zadnjem kolu izgubi od Dine, bodovno ga mogu dostići Nacional ili Halle-Gooik, no Portugalci su bili bolji od obje ekipe u međusobnom srazu.

U drugom susretu iz ove skupine belgijski Halle-Gooik je pobijedio Dinu 2-1.

Posljednji dvoboj Nacional ima u subotu kada će odmjeriti snage protoiv Halle-Gooika.

REZULTATI
Sporting - Nacional 3-1
Halle-Gooik - Dina 2-1

LJESTVICA:
1. Sporting    2  2  0  0  6-4   6
2. Halle-Gooik 2  1  0  1  4-4   3
3. NACIONAL    2  1  0  1  4-5   3 
4. Dina Moskva 2  0  0  2  3-5   0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije