Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNI BOGATAŠ

Na računu ima puste milijune eura, a mnogi se šokiraju kada vide što vozi

Robben
Foto: Twitter
1/3
30.01.2024.
u 11:33

Robben je nedavno istrčao maraton. Za 42 kilometra trebala su mu dva sata, 58 minuta i 44 sekunde što je izvrsno vrijeme za rekreativca. Na maratonu u Rotterdamu bio je 1191. od 16.841 prijavljenog natjecatelja.

Arjen Robben nekadašnji ofenzivac Chelseaja, Real Madrida i Bayerna nije uobičajen nogometaš. Nizozemac, koji je prošlog tjedna napunio 40 godina, poput brojnih njegovih kolega ne uživa u umirovljeničkim danima nego da je i dalje fizički vrlo aktivan.

Robben je nedavno istrčao maraton. Za 42 kilometra trebala su mu dva sata, 58 minuta i 44 sekunde što je izvrsno vrijeme za rekreativca. Na maratonu u Rotterdamu bio je 1191. od 16.841 prijavljenog natjecatelja.

Godinu prije maraton je istrčao 15 minuta sporije što znači da je u međuvremenu dodatno radio na sebi.

A zanimljivo je i da se Robben po nizozemskom Groningenu vozi biciklom. Od nogometa je zaradio golemi novac pa je danas, računa se, "težak" 70-ak milijuna eura.

Veliku karijeru završio je u FC Groningenu gdje je na treninge također dolazio biciklom što je izazvao čuđenje navijača diljem svijeta. 

- Zašto ne idete na treninge skupim autima, kao većina vaših suigrača? - pitao je jednom novinar Robbena.

- Od prvog dana sam na treninge išao biciklom. To je nostalgija koju živim svaki dan - odgovorio je Robben.

 
Ključne riječi

Komentara 4

DI
dino85
12:34 30.01.2024.

Taj se obogatio na svome vlastitom znoju a ne na pretvorbi. Zato i zna poštivati, ne samo svoj novac već i sve drugo što ide uz to.

AP
apollo5
12:18 30.01.2024.

Na balkanu i po kruh idu autom. Ovo je Zapad a ne istok močvara...

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:04 30.01.2024.

"...dolazio biciklom što je izazvao čuđenje navijača diljem svijeta..."___Samo na Balkanu se na auto gleda kao na izraz moći i potencije. U nekim drugim zemljama kažu što veći i jači auto, to manji i slabiji...(mozak)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije