Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoložen

Na Kovačićev čarobni potez zapljeskala i Realova zvijezda

Mateo Kovačić i Marcelo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
31.07.2017.
u 14:12

Realov trener Zinedine Zidane još se jednom uvjerio kakvog moćnog igrača ima u svojoj svlačionici. Mateo Kovačić je osim sjajnog pogotka bio jedan od najraspoloženijih Realovih igrača u Miamiju

U nedavnoj prijateljskoj utakmici Barcelona je pobijedila Real sa 3:2, a dva pogotka zabili su hrvatski reprezentativci. Ivan Rakitić bio je strijelac za Barcu, a Mateo Kovačić za madridski sastav.

Realov trener Zinedine Zidane još se jednom uvjerio kakvog moćnog igrača ima u svojoj svlačionici. Mateo Kovačić je osim sjajnog pogotka bio jedan od najraspoloženijih Realovih igrača u Miamiju.

 

Hrvatski reprezentativac je čarobnim potezima oduševljavao gledatelje i suigrače. Dribling kojim je prevario dvojicu Barcinih igrača izazvao je divljenje kod Marcela.

 

Naime, Brazilac je zastao na trenutak i Matea nagradio pljeskom. Prije mjesec i pol dana Marcelo je bio na Kovačićevoj svadbi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije