Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva na terenu

Rakitić gurao suca: Prekipjelo mi kada me ponovno uvrijedio

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
30.07.2017.
u 14:34

Imam veliko poštovanje prema sucima, ali ne podnosim uvrede - rekao je Rakitić

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je bio strijelac jednog pogotka za Barcelonu u pobjedi 3:2 nad Real Madridom, kazao je da je pobjeda protiv najvećeg rivala uvijek važna, pa iako se radilo o prijateljskoj utakmici.

- Vidjet ćemo što će biti u španjolskom superkupu, ali pobjeda u El Clasicu je uvijek važna, daje nam puno samopouzdanja - izjavio je Rakitić nakon utakmice u Miamiju.

Barca je povela u 3. minuti golom Lea Messija, a na 2:0 povisio je Ivan Rakitić u 7. minuti, odlično pogodivši s vrha kaznenog prostora. Real je smanjio u 14. minuti, kada je Mateo Kovačić prošao kroz vezni red Barce i s 18 metara pogodio mrežu. Europski prvak došao je do izjednačenja u 36. minuti, a ponovno je u glavnoj ulozi bio Kovačić. On je poveo kontranapad Reala i na kraju je uposlio Marca Asensija, koji zabija za 2:2. No, do pobjede je ipak došla Barcelona, a pobjednički gol zabio je Piqué u 50. minuti.

- Dojam je pozitivan, dobro smo vježbali na pripremama, pa smo i utakmice odigrali dobro. Tri pobjede zaredom daju nam puno samopouzdanja - kazao je Rakitić. Barcelona je na pripremama pobijedila Juventus, Manchester United, te europskog prvaka Real Madrid.

 

Nakon jednog prekršaja Rakitić je 'očitao bukvicu' sucu Jairu Marrufou. Hrvatski reprezentativac je triput odgurnuo suca, ali nije dobio javnu opomenu

- Raspravljali smo oko prekršaja i još nečega, a sudac je htio biti superioran, a pogriješio je. Poznato je da je mene jako teško izbaciti iz takta, ali sudac me je tri puta uvrijedio, i to prilično teško. Treći put mi je prekipjelo. Imam veliko poštovanje prema sucima, ali ne podnosim uvrede - rekao je Rakitić.

Komentara 4

KO
kompjuter
14:52 30.07.2017.

hahahahah,pa gdje ga je triput odgurnuo

OK
okvarbudovič
18:31 30.07.2017.

trebal ga je iscepilarit po propisu.

DU
Deleted user
20:40 30.07.2017.

rekel mu je tri put da je bijelac....strašno...albino...albino..albino...la la la la la la....kkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije