Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOGOM RUMUNJSKA

Mutu otišao u Indiju, novu meku za islužene nogometaše

Adrian Mutu
Foto: AFP
26.09.2014.
u 20:08

Prije Mutua tamo su karijere otišli završiti ili na njihovu kraju zaraditi Alessandro Del Piero, Nicolas Anelka, Marco Materazzi, Robert Pires i David Trezeguet.

Adrian Mutu bio je najveća prijetnja za Dinamo uoči posljednjeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. No baš je protiv modrih promašivao kao rijetko kada u karijeri i vidjelo se da nije više na razini. Možda se zato odlučio karijeru će nastaviti u Indiji.

Rumunjski napadač potpisat će ugovor s Pune Cityjem, a time i potvrdio da se Indijci sve više odlučuju za ulaganje u nogomet.

Jer, prije Mutua tamo su karijere otišli završiti ili na njihovom kraju zaraditi Alessandro del Piero, Nicolas Anelka, Marco Materazzi, Robert Pires i David Trezeguet.

>> 'S Mutuom sam znao popiti pivo, ali nikad ne bih rekao da uzima drogu'

Komentara 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
22:10 26.09.2014.

Vjerovatno če uskoro za Indiju krnuti i balkanske legende Šuker, Boban i Prosinečki.

DI
dinamojavolim1
20:32 26.09.2014.

eto poslali smo ga u mirovinu

DH
dalibor.hren
20:35 26.09.2014.

Možda odem i ja, i moj brat Robert također

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije