Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Thomas Müller: Ne mogu zabiti, kao da mi je kopačka ukleta!

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.11.2016.
u 07:12

Reprezentativni raspored je kritičan. U Bundesligi uhvatimo ritam i onda nas odjednom prekinu. Bilo bi dobro kada bi Fifa uspjela raščistiti raspored. Po meni je on katastrofalan jer konstantno prekida klupski nogomet - kaže Karl-Heinz Rummenigge

U 10. kolu njemačke lige Bayern je igrao 1:1 s Hoffenheimom, a u samoj završnici je mogao i do pobjede ali su Mats Hummels i Thomas Müller pogodili okvir gola.

- Naravno da nismo sretni. Igrali smo preopušteno u prvome poluvremenu, ali onda smo se popravili. Posebno smo na početku drugoga dijela pritiskali. Mats je pogodio okvir, ja sam pogodio okvir i to me je razbjesnilo. Ne mogu zabiti, kao da mi je kopačka ukleta - rekao je nakon utakmice Thomas Müller, piše Goal.

- Utakmica je bila sjajna, vrhunska. To što vodeća momčad prvenstva dočekuje trećeplasiranu ne mora automatski značiti da će utakmica biti dobra, ali danas se to dogodilo. Hoffenheim je bio bolji u prvom poluvremenu, mi u nastavku. Nedostajalo nam je sreće, ali rezultat nije nezaslužen - kazao je nakon utakmice Karl-Heinz Rummenigge, a potom je oštro kritizirao reprezentativni raspored.

- Reprezentativni raspored je kritičan. U Bundesligi uhvatimo ritam i onda nas odjednom prekinu. Bilo bi dobro kada bi Fifa uspjela raščistiti raspored. Po meni je on katastrofalan jer konstantno prekida klupski nogomet. Ne govorim o manje utakmica, nisam toliko naivan, ali volio bih da se kalendar malo raščisti.

Komentara 6

ZO
zokimo
09:42 06.11.2016.

Pa promjeni je

KU
kupatilo
08:44 07.11.2016.

tocno je daje los igrac ali daje ga pratila uvjek luda sreca.E tome je dosao kraj.Sadsi upravo onakav kakav jesi.

BB
bozo.babic
07:47 06.11.2016.

nikada nisi ni znao igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije