Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Müller donio pobjedu Bayernu, Olićev HSV remizirao s Borussijom

lahm, muller
Foto: DPA/PIXSELL
07.03.2015.
u 17:24

HSV je kod kuće odigrao 0:0 s Borussijom Dortmund čime je prekinut niz od četiri pobjede zaredom žutih. Ivica Olić odigrao je čitavu utakmicu za Hamburg.

Bayern je u 24. kolu Bundeslige s 3:1 slavio na gostovanju kod Hannovera iako su domaćini poveli.

Kiyotake je doveo Hannover u vodstvo u 28. minuti da bi tri minute kasnije Alonso vratio stvari na početak. Pobjedu Bayernu donio je Thomas Müller koji je realizirao jedanaesterac u 61. pa zabio glavom u 72. minuti.

HSV je kod kuće odigrao 0:0 s Borussijom Dortmund čime je prekinut niz od četiri pobjede zaredom žutih. Ivica Olić odigrao je čitavu utakmicu za Hamburg. Augsburg je s 1:0 svladao Wolfsburg za koji nije igrao ozlijeđeni Ivan Perišić.

Bundesliga, 24. kolo:

Hannover - Bayern 1:3
Augsburg - Wolfsburg 1:0
HSV - Borussia D. 0:0
Freiburg - Werder 0:1
HSV - Borussia D. 0:0
Schalke - Hoffenheim 3:1

>> Ribery naljutio Guardiolu: Ovo mu se više nikad ne smije ponoviti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije