Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerska tržnica

Mulaomerović: Odbio sam biti pomoćni trener u Ciboni

Damir Mulaomerović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
13.06.2017.
u 22:55

Ime čovjeka kojem je Mulaomerović mogao biti pomoćnik, a nije htio, trebali bismo saznati ovog tjedna

Damir Mulaomerović više nije trener Cibone. Tako su odlučili čelni operativci kluba, direktor Domagoj Čavlović i sportski direktor Andrija Žižić. Nakon njihova međusobna sastanka, koji nije dugo trajao, prvi nam se javio Mulaomerović:

– Sve sam saslušao i glatko odbio mogućnost da budem pomoćni trener zasad nepoznatome prvom treneru. Ja sam nekako i očekivao da mi neće biti ponuđeno da nastavim voditi momčad, ali nisam očekivao da će mi ponuditi da budem nekome pomoćnik, što mi je zvučalo pomalo ponižavajuće.

Zašto je došlo do takve ponude koju otpisani trener smatra obezvređujućom, nismo saznali, ali kako je došlo do nje objasnio je direktor Čavlović:

– Mula na cijelu situaciju ima svoje poglede, a mi svoje, pa smo se razišli bez “teških osjećaja”. S obzirom na ono što je Mula u posljednje dvije sezone napravio, mi smo mu rekli da mu, ako ne bude imao drugih opcija, uvijek možemo ponuditi mjesto pomoćnog trenera.

Očito je da je ljubav puknula, pa Mula nije inzistirao na objašnjenju zašto on ne može nastaviti raditi taj posao:

– Nije tu bilo prevelikih objašnjenja. Osim toga, ja sam preponosan da bih prihvatio takvu podcjenjivačku ponudu. Svi koji me znaju također znaju da mi to moj karakter ne bi dopustio. To više što držim da sam svoj posao obavio profesionalno, i to uz sve probleme s plaćama. Ja odlazim, a dug ostaje. Meni su dužni oko šest plaća, a igračima u prosjeku nešto manje. No, unatoč svemu, ja sam Ciboninim glavnim operativcima zaželio svu sreću u njihovu poslu, a ja se okrećem drugim stvarima.

Ime čovjeka kojem je Mulaomerović mogao biti pomoćnik, a nije htio, trebali bismo saznati ovog tjedna.

– Blizu smo dogovora s novim trenerom, no trebamo sve to još formalizirati. Mogu vam samo reći da je Hrvat.

Komentara 2

Avatar links
links
13:30 16.06.2017.

neki čavković nudi jednom Mulaomeroviću mjeso pomoćnog!!!! pa gdje je taj svijet došao, zašto je Mula uopće išao na razgovor sa takvim tipovima? strašno na šta je spao ovaj klub, fuj!!!

LA
LawAbidingCitizen
06:33 14.06.2017.

aj da mi je vidjet ko ce to bolje obavit taj posao bolje od Mule koji je izvukao maximum od tog skrpanog rostera! vjerovatno ovaj idiot zizic pored te odluke savjetovao bratu da preskoci repku... bravo andrija... NPK pogodi za sto je ovo kratica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije