Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor

Cedevita dovela trenera koji živi i gine sa svojim idejama

Jure Zdovc
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
13.06.2017.
u 12:00

Osim reprezentacije Slovenije u dva navrata, Jure Zdovc je u karijeri vodio Split, Iraklis, Bosnu, Olimpiju, Spartak St. Peterburg, Gaziantep i donedavno atenski AEK iz kojeg je otišao jer su navijači počeli krojiti klupsku politiku


Jure Zdovc (50) novi je trener Cedevite. Iako još nema službene potvrde, gotovo je sigurno da će bivši slovenski izbornik voditi zagrebačku momčad. 

U utrci za trenera su osim Slovenca bili još Slobodan Subotić i Dražen Anzulović. Pregovori sa Zdovcom su obavljeni ovog vikenda u Sloveniji.

Osim reprezentacije Slovenije u dva navrata, Jure Zdovc je u karijeri vodio Split, Iraklis, Bosnu, Olimpiju, Spartak St. Peterburg, Gaziantep i donedavno atenski AEK iz kojeg je otišao jer su navijači počeli krojiti klupsku politiku.

Jure je čvrst i principijelan trener koji neće libiti niti otvorenog sukoba s nediscipliniranim igračima (čak i za vrijeme igre), ali i s upravom ako mu, recimo, pokušaju dovesti igrača bez njegova odobrenja. 

On je tip trenera koji živi i gine sa svojim idejama. Tko zna, možda Cedeviti kao klubu baš to treba – trener kojem se nitko neće smjeti miješati u posao i koji ni s kim neće dijeliti odgovornost. A kada je već tako ne bi bilo loše da mu Cedevita za pomoćnika priključi nekog od perspektivnijih hrvatskih trenera kao što su Anzulović mlađi, Krstić...

Komentara 1

AR
Artukovic
12:22 13.06.2017.

Zao mi je samo sto nemam novaca pa da unistim tu umjetnu tvorevinu zvanu KK Cedevita.Klub stvoren samo sa jednim ciljem....unistiti Cibonu.Ali kako kaze jedan nas sportski radnik....Necete razbojnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije