Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE VAŠ FAVORIT?

ANKETA Muke za Dalića: Livaković otpao s popisa, tko ga treba zamijeniti?

Goran Kovacic/PIXSELL
04.09.2021.
u 16:34

Livaković je na utakmici protiv Rusije zaradio istegnuće aduktora, a nakon pregleda magnetskom rezonancijom ustanovljeno je da neće konkurirati za prvu postavu na utakmici sa Slovačkom.

Hrvatska nastavlja svoj kvalifikacijski rujanski ciklus večeras od 20:45 utakmicom protiv Slovačke, a za izbornika Dalića ne stižu dobre vijesti. Nakon što Gcardiol već zbog ozljede ne može konkurirati, s popisa je otpao i Dominik Livaković, javili su iz HNS-a.

Prvi vratar hrvatske reprezentacije, Dominik Livaković, neće biti u početnom sastavu Vatrenih večeras na utakmici protiv Slovačke u sklopu Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. koje će biti održano u Kataru, stoji na službenim stranicama Saveza. Mediji su još jučer javili kako je Livaković ranije napustio trening rerepezentacije, ali Dalić tada još nije znao što je u pitanju.

Naime, Livaković je na utakmici protiv Rusije zaradio istegnuće aduktora, a nakon pregleda magnetskom rezonancijom ustanovljeno je da neće konkurirati za prvu postavu na utakmici sa Slovačkom.

Livaković ostaje u kadru svjetskih doprvaka te će s reprezentacijom otputovati u Split gdje 7. rujna Hrvatska igra protiv Slovenije. Nakon odgovarajuće terapije, liječnička služba procijenit će može li Livaković konkurirati za posljednju utakmicu rujanskog mini-ciklusa.

U kadru reprezentacije izbornik Zlatko Dalić ima na raspolaganju još dvojicu vratara - Simona Slugu i Ivicu Ivušića.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo se oprostio

Komentara 5

DU
Deleted user
17:28 04.09.2021.

Pravo pitanje jest tko treba zamijeniti dalića?

PR
Prekosutra
17:51 04.09.2021.

Dramatiziranje bez razloga! Livakovic je jedan od troje golmana u repki. Dakle, svaki od njih moze odraditi utakmicu s uspjehom ( ili neuspjehom)! A ova pesimisticka i provokativna bagra moze utjecati samo na svoje osobno zdravstveno stanje!

Avatar drug Joža
drug Joža
16:36 04.09.2021.

Od Dalića očekujem da nastavi tamo gdje je stao, sve osim poraza Hrvatske bilo bi čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije