Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNOS S HRVATOM

Mrzi li doista Ronaldo našeg Mandžu? Pogledajte što je govorio o njemu

Ronaldo
Foto: Instagram
28.04.2020.
u 10:01

"Cristiano Ronaldo patio je uz karizmatičnog Marija Mandžukića, bio je u njegovoj sjeni. Hrvat je imao strateško mjesto u svlačionici, bio je na tronu s kojeg je govorio suigračima, a oni su ga slušali", pisali su mediji

Alvise Cagnazzo, dopisnik engleskog Daily Maila iz Italije, nedavno je objavio tekst u kojem je tvrdio da je Cristiano Ronaldo bio ljubomoran na našeg Marija Mandžukića dok su zajedno igrali u Juventusu.

"Cristiano Ronaldo patio je uz karizmatičnog Marija Mandžukića, bio je u njegovoj sjeni. Hrvat je imao strateško mjesto u svlačionici, bio je na tronu s kojeg je govorio suigračima, a oni su ga slušali. Nakon što je Mario izguran iz momčadi, Ronaldu se otvorila prilika i postao je vođa. Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo", stoji u tom tekstu.

No, odnos Mandžukića i Ronalda na terenu bio je sjajan o čemu su često pisale talijanske novine. Borbeni Mandžo bio je od velike koristi Portugalcu, ali ga je Juventus svejedno gurnuo u stranu, a onda prodao. Po mnogima način na koji je to napravljeno nije dostojan velikog kluba.

A pogledamo li i Ronaldove izjave, vidjet ćemo da ga je dosta cijenio.

- Ovdje smo svi momčad za razliku od nekih klubova u kojima se neki igrači osjećaju većima od drugih. Ako Mandžukić ne zabije, opet je sretan zbog onoga kome je to uspjelo. To je drugačije nego što je bilo u Realu - rekao je Ronaldo nakon dolaska u Juventus.

Osim toga, dok je Juventus bio na turneji u Kini, kamere su uhvatile Hrvata i Portugalca kako nešto komentiraju i umiru od smijeha.

Čini se i da je Mandžukić jako cijeni čovjeka koji je u proteklih 15-ak godina obilježio svjetski nogomet.

- Kada je Ronaldo, odmah sam znao da ćemo se odlično slagati. Brzo smo 'kliknuli', igrali smo puno puta jedan protiv drugog i poštujemo se. Drago mi je što smo suigrači. On je sjajan igrač, veliki je radnik i nije bilo teško prilagoditi se njemu - rekao je svojedobno Mandžukić. Bivši vatreni ranije je govorio da se iznenadio koliko je Ronaldo jednostavan i da je sasvim običan čovjek unatoč svemu što je postigao.

A nakon što je potpisao za katarski Al Duhail, Mandžo je izjavio:

- Uživao sam igrati s Ronaldom. Savršeno smo se razumjeli.

Komentara 13

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:02 28.04.2020.

jedan Ronaldo.... koji je već nekoliko godina (desetak otprilike) svakako najpoznatiji mladi čovjek na svijetu.... dakle, taj Ronaldo je bio "u sjeni" tog nekog Marija Mandžukića??? Ma dajte, prekrižite se i nogom i rukom!!!! Svašta novinari pišu...., nevjerojatno!

Avatar Protokol
Protokol
16:04 28.04.2020.

imaju svi zinuti svašta kada je netko veličina. svašta će i uraditi da ga se umanji.

HA
Hanok
15:13 28.04.2020.

Mandžukic je bio sjajan ali svakako ne u istoj klasi kao Ronaldo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije