Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayer

Može li Vidal srušiti rekord Roberta Kovača?

Robert Kovač
Antonio Bronić | VLM
12.03.2010.
u 19:46

Arturo Vidal, čileanski reprezentativac u veznom redu Bayera, predvodi ljestvicu najopominjanijih nogometaša kluba iz Leverkusena ove sezone.

U 23 je ovosezonska nastupa britki Čileanac skupio osam žutih kartona. U sljedećih devet kola imat će priliku, premda su mu izgledi mali, sustići klupskog rekordera po broju žutih kartona u jednoj sezoni, Roberta Kovača.

Današnji stoper zagrebačkog Dinala skupio je u sezoni 1999./2000. čak 13 žutih kartona.

Na bundesligaškoj ljestvici za ovu sezonu po broju javnih opomena prednjače Kölnov Portugalac Armando Petit, Hoffenheimov Bosanac Sejad Salihović i Eintrachtov Selim Teber. Svi su trenutačno na deset žutih kartona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije