Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Krovinović

'Mozak' Hajdukove igre: Kladio sam se da zabijam gol sutra, ali neću reći s kim

Split: HNK Hajduk održao konferenciju za medije uoči utakmice konferencijske lige
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
03.08.2022.
u 18:44

- Jako su dobra ekipa. Ulazimo s respektom. Moramo ući dobro u utakmicu, dati sve od sebe. Igrao sam na tom stadionu više puta. Guimaraes živi za nogomet. Strastveni su navijači. U prošloj utakmici su imali problema s policijom. Lud grad, ludi navijači, ali i mi imamo takve - rekao je Krovinović

U najavi sutrašnjeg ogleda Hajduka protiv Vitorije Guimaraes u trećem pretkolu Konferencijske lige, osim trenera Valdasa Dambrauskasa na konferenciji za medije je sudjelovao i Filip Krovinović, veznjak Hajduka te jedan od najboljih pojedinaca splitskog kluba.

Bit će Filip važna karika Hajduka u duelima sa šestoplasiranom momčadi portugalske ljestvice iz prošle sezone

- Jako su dobra ekipa. Ulazimo s respektom. Moramo ući dobro u utakmicu, dati sve od sebe. Igrao sam na tom stadionu više puta. Guimaraes živi za nogomet. Strastveni su navijači. U prošloj utakmici su imali problema s policijom. Lud grad, ludi navijači, ali i mi imamo takve - rekao je Krovinović, pa dodao:

- Imaju dobar vezni red. Sa Semedom sam bio u Benfici. Protiv Tiaga sam igrao u Championshipu. Trebamo ih napasti bez straha. Imat ćemo odličnu potporu. 

03.08.2022., Split - Trener Valdas Dambrauskas i Filip Krovinovic pred utakmicu konferencijske lige. Filip Krovinovic Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

I Varela je bio u Benfici, sigurno se poznajete?

- Poznajemo se. Super momak, odličan profesionalac. Sretan sam što ćemo se nakon dugo vremena sresti na terenu. 

Kako im se suprotstaviti?

- Dvije su utakmice. Moramo se fokusirati na splitsku, a onda ćemo razmišljati o uzvratu. Svi težimo europskim utakmicama. Zato smo i tu, da pokušamo napraviti iskorak. Smatram da ove sezone možemo napraviti još veće stvari. 

Je li Hajduku problem što je odigrao samo tri utakmice?

- Uvijek sam govorio da volim igrati svaka tri dana. S tim se slaže većina momaka.

03.08.2022., Split - Trener Valdas Dambrauskas i Filip Krovinovic pred utakmicu konferencijske lige. Filip Krovinovic, Valdas Dambrauskas Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Što vam je rekao Toni Borevković?

- Rekao je da su dobra ekipa. Stigao je novi trener i predsjednik. Izgubili su nekoliko igrača, ali kostur ekipe je ostao. 

Što može Hajduk u Europi?

- Svaka europska utakmica je novi izazov za Hajduk. Atmosfera je odlična. Godinu dana smo skupa, još smo bolja klapa. Vjerujem u sve. Jedva čekamo da krene utakmica. Gol? Volio bih zabiti, ali najvažnije je da pobijedimo. Okladio sam se da ću zabiti gol, ali još neću otkriti s kim.

Jesu li ispadanja Rijeke i Osijeka upozorenje za Hajduk?

- Sigurno da je, ali prošle godine na početku smo mislili da se svijet srušio. U prva dva kola osvojili smo bod, ispali od Tobola, a na kraju da smo bili u nekim utakmicama pametniji mogli smo doći do titule - zaključio je veznjak Hajduka. 

Komentara 8

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
19:17 03.08.2022.

Kaj se nisi tak kladil protiv tobola prošle godine 🙃🙃🙃

MI
Miko33
21:12 03.08.2022.

Ajmo Hajduče, osvjetlaj obraz hrvatskog nogometa. Ne može Dinamo sam vući.

GO
Gorskivuk5
19:21 03.08.2022.

Krovinpviću ne sanjaj i ne lupetaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije