Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALI SERVERI

Marko Livaja je 'srušio' internet, potražnja u Splitu veća nego što je ikad bila

Split: Marko Livaja dobio je trofej Hajdučko srce
Miroslav Lelas/PIXSELL
03.08.2022.
u 16:40

“Nakon objave početka prodaje kolekcije “Livaja” došlo je do preopterećenja sustava. Trenutno radimo na otklanjanju poteškoća te Vas molimo za razumijevanje”, poručio je Hajduk putem svoje Facebook stranice

Marko Livaja sinoć je osvojio nagradu Hajdučko srce, a ta se nagrada dodijelila prvi put nakon pet godina. Tako je napadač Hajduka postao prvi nositelj te titule još od Ante Ercega 2017 godine.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo primiti trofej Hajdučko srce. Ova prestižna nagrada ima posebno značenje i ponosan sam što se taj trofej nakon velikih imena prije mene sada našao i u mojim rukama. Ovim putem od srca zahvaljujem Torcidi i svim našim navijačima na podršci. Idemo dalje s borbenim hajdučkim srcem na terenu. HŽV", poručio je Livaja na društvenim mrežama.

Nakon dodjele nagrade, Hajduk je najavio prodaju posebne Livajine kolekcije majica, koju je premijerno na dodjeli nosila njegova supruga Iris Rajčić

Splitski klub je danas na svojim društvenim mrežama priopćio kako je navala na majicu dovela do pada servera.

“Nakon objave početka prodaje kolekcije “Livaja” došlo je do preopterećenja sustava. Trenutno radimo na otklanjanju poteškoća te Vas molimo za razumijevanje”, poručio je Hajduk putem svoje Facebook stranice.

Majica u trenutku objave ovog teksta još uvijek nije dostupna zbog ogromnog interesa i pada servera, a iz Hajduka se nadaju kako će što prije uspjeti osposobiti web-stranicu za kupnju.

Ovakav se interes za majicu posvećenu isključivo jednom igraču nije nikada dogodio u povijesti splitskog kluba. Prvi je to slučaj pada servera u ovakvoj situaciji (kad pričamo o majici za jednog igrača) što se tiče Hajduka.

 

Komentara 8

IM
Imota1
17:20 03.08.2022.

"Ovako je pao server ksd se pridavao Livakovićev dres", napisao je Vedran Ćirluka u "Bajci o Dinamovim zvijezdama". Čarli ne seri.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:11 03.08.2022.

A kaj je to livaja? Objasnite civilizaciji, to je neki termin ili sorta krumpira... ?

ZA
Zakarija
18:12 03.08.2022.

Bože što sve neće tovari izmisliti da se dočepaju novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije