Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO UGOVOR

Mourinho već pronašao novi posao: Za mene će ovo biti nešto nevjerojatno

Jose Mourinho File Photo
NEIL HALL/PA Images/PIXSELL
30.04.2021.
u 11:05

Mou nema razloga za tugu budući da je dobio ogromna 23 milijuna eura otpremnine, a osim tog iznosa još je pronašao i novi izvor prihoda

Nije dugo trebalo jednom od najtrofejnijih trenera svih vremena, Joseu Mourinhu pri pronalasku novog posla nakon što je dobio otkaz na mjestu menadžera Tottenhama.

Podsjetimo, portugalski stručnjak je dobio otkaz nakon lošeg niza rezultata u engleskoj Premier ligi te Europskoj ligi iz koje je Spurse izbacio zagrebački Dinamo povijesnim preokretom na Maksimiru.

No, Mou nema razloga za tugu budući da je dobio ogromna 23 milijuna eura otpremnine, a osim tog iznosa još je pronašao i novi izvor prihoda.

Naime, Portugalac je potpisao ugovor s britanskom medijskom kućom Talksport za koju će tijekom Europskog prvenstva ovog ljeta raditi kao gost stručnjak u emisijama prije i poslije utakmica.

''Trenerski posao mi već nedostaje, a za mene će ovo biti nešto novo i nevjerojatno'', rekao je Mourinho prilikom službene potvrde potpisa ugovora za Talksport.

Mourinho je također potpisao ugovor i za tamošnji tabloid The Sun za kojeg će pisati kolumne, također tijekom europskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije