Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA ODLUKA

Za rubriku "vjerovali ili ne": Mourinha će zamijeniti 29-godišnji trener!

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
19.04.2021.
u 21:37

Mason pratiteljima zbivanja u Tottenhamu nije novo ime, bio je igrač od 2008. do 2016.

José Mourinho dobio je otkaz kao trener Tottenhama i sreću će potražiti drugdje dok će na njegovo mjesto, barem privremeno, 29-godišnji Ryan Mason.

Riječ je o treneru iz omladinskog pogona, a pomagat će mu također trener iz škole Spursa - Chris Powell. Doduše, on je nešto stariji, "samo" 22 godine.

Mason pratiteljima zbivanja u Tottenhamu nije novo ime, bio je igrač tog kluba od 2008. do 2016., ali nije se uspio probiti. Na kraju mu je ozljeda glave završila karijeru i od 2018. je u trenerskim vodama.

Iskustva u seniorskom nogometu nema, ali za sve postoji prvi put... Pomalo radikalna promjena, ali ona podosta oslikava politiku Spursa. Ili njen izostanak.

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:29 20.04.2021.

Totenham propada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije