Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
United vs Real

Mourinho: Sutra će se svijet zaustaviti na dva sata

\'Madrid\'s coach Jose Mourinho reacts during the ball during the Champions League semi-final first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, 1
PA/Pixsell
04.03.2013.
u 20:59

– Imali smo dva dana odmora, obje momčadi su u odličnoj formi i bit će jako napeto

Sutra se igra uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i madridskog Reala. Prva utakmica završila je s rezultatom 1:1 pa se svi nadaju da nas sutra čeka prava poslastica. Utakmicu je najavio i trener Reala Jose Mourinho.

– Sutra će svijet stati na dva sata zbog tog meča. Susret Reala i Manchestera izgleda kao finale prije finala – rekao je Mourinho te dodao:

– Morat ćemo se dobro braniti, United je jaka momčad u napadačkom smislu. Iako oni imaju malu prednost zbog pogotka postignutog u gostima, pa bi zapravo mi trebali napadati, moramo biti strpljivi i jako koncentrirani.

Bivši igrač Liverpoola, a sada zvijezda Reala Xabi Alonso smatra da nema favorita.

– Imali smo dva dana odmora, obje momčadi su u odličnoj formi i bit će jako napeto. Sve je otvoreno, mi znamo da moramo postići gol, oni znaju da moraju braniti tu malu prednost... Ipak, ne može se prognozirati tko će u tome uspjeti – rekao je Alonso.

 

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:31 04.03.2013.

Nemrem dočekat !!!

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:26 05.03.2013.

Bice zanimljivo,sve opcije su moguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije